fbpx

Ontspannende behandelingen

Om de huid goed te reinigen, verzorgen en onderhouden hebben wij schoonheidsbehandelingen ontwikkeld die worden uitgevoerd door onze Allround schoonheidsspecialisten. Deze behandelingen zijn geschikt voor elk huidtype. Tijdens de behandeling kan je genieten van een ontspannen sfeer zodat je echt een relax moment voor jezelf kan ervaren. Zonder hersteltijd kunnen deze behandelingen het hele jaar uitgevoerd worden.

Voorafgaand vindt er geen consult plaats. Een huidanalyse is niet inbegrepen en wordt tevens niet voorafgaand vereist. 

Extra opties

Touche up nodig van je wimpers of wenkbrauwen? 
Geen probleem! Naast de behandeling kun je er ook voor kiezen om deze los te boeken. 

Henna brows + waxen wenkbrauwen
Wimpers liften incl. verven wimpers
Wimpers liften zonder verven wimpers
Waxen bakkebaarden
Waxen bovenlip
Waxen bovenlip en kin
Waxen oksels
Wenkbrauwen waxen
Wenkbrauwen waxen + verven
Wenkbrauwen waxen + verven wenkbrauwen en wimpers
Verven wimpers
Verven wenkbrauwen en wimpers

Veel gestelde vragen

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Ontspannende behandelingen die worden uitgevoerd door onze schoonheidsspecialiste worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Hoe intensief is deze behandeling?

Voor lichte huidproblemen is deze behandeling uitermate geschikt. Voor meer diepliggende huidproblemen raden wij een fruitzuurpeeling aan. Ben je niet zeker welke behandeling voor jouw huid geschikt is? Vraag dan vrijblijvend een huidanalyse aan.

Wat merk ik na de behandeling?

Na de behandeling zal de huid weer fris en schoon aanvoelen. Ook zullen er minder onzuiverheden zijn. Bij acne kan er tijdelijk roodheid voorkomen maar neemt langzamerhand af.

Is deze intensieve huidverbetering pijnlijk?

De behandeling is in eerste instantie niet pijnlijk en moet vooral zorgen dat de huid er weer schoon en fris uitziet. Wel kan het zijn dat bijvoorbeeld acne behandeld moet worden met hiervoor speciale naalden om zo effectief de onzuiverheden te verwijderen. Dit voelt als een kleine prik en is daarna voorbij.

Mag ik make up of andere cosmetica gebruiken?

Na de behandeling mag je gewoon make-up gebruiken. Let er wel op dat dit make-up is die luchtig is voor de huid en niet afsluit. Na de behandeling raden wij aan een aantal dagen geen producten te gebruiken waar (fruit)zuren in zitten ivm de herstel van de huid.

Is huidverbetering intensief geschikt voor de donkere huid?

De behandelingen voor huidverbetering zijn zeker geschikt voor de donkere huid. Onze producten zijn volledig veilig en worden aangepast aan het huidtype. Wij hebben daarnaast ruime ervaring met behandelen van de donkere huid.

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |