Laseren Pigmentvlekken

Heeft u last van pigmentvlekken? En stoort u zich hier aan? Wij kunnen u helpen door deze te behandelen met onze GentleMax Pro laser. De GentleMax Pro is een geavanceerde technologie waarmee we zorgvuldig en effectief kunnen behandelen. Onze kliniek biedt een veilige en niet-invasieve oplossing voor het verwijderen van pigment, hierdoor ziet uw huid er helderder, egaler en jeugdiger uit.

De GentleMax Pro is een laser dag die maakt van de Alexandriet- en Nd:YAG laser. Door deze krachtige combinatie is de laser in staat om de pigmentvlekken met precisie te targetten waardoor het pigment wordt afgebroken zonder schade te maken aan de omliggende huid, Het resultaat is een effectieve behandeling met minimale downtime.

Resultaten 

Het uiteindelijke resultaat hangt af van het aantal behandelingen en persoonlijke kenmerken.

Onze laser

Onze ervaren huidtherapeuten zorgen ervoor dat elke behandeling veilig en comfortabel verloopt. 

De GentleMax Pro is ontworpen met een geavanceerde koeling technologie om ongemak tot een minimum te beperken en de huid te beschermen tijdens de behandeling. Met de GentleMax Pro kunnen we zonschade en ouderdomsvlekken heel mooi behandelen. Na een reeks behandelingen zult u merken dat de huid egaler en stralender wordt. Veel cliënten ervaren na een eerste behandeling al resultaat. Afhankelijk van de ernst van de pigmentvlekken en uw huidtypen, kan onze huidtherapeut een behandelplan op maat voor u aanbevelen om samen het beste resultaat te bereiken.

Als u last heeft van pigmentvlekken of zonneschade en u bent opzoek naar een passende en veilige oplossing, plan dan een consult bij een van onze huidtherapeuten. Onze ervaren huidtherapeuten staan klaar om u te helpen.

Vraag het ons!Wat zijn de prijzen voor een laserbehandeling?

De prijzen variëren per gebied van het lichaam. Klik hier voor een volledig overzicht van de prijzen.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er gemiddeld nodig?

Voor pigmentvlekken zijn er gemiddeld 1-3 behandelingen nodig.

Is een laserbehandeling pijnlijk?

Een behandeling met de laser kan soms gevoelig zijn. Tijdens de behandeling voel je vooral warmte in de huid. Dit is juist de bedoeling, want dan weten we dat de warmte van de laser geabsobeerd wordt door het pigment met als doel het verwijderen van de pigmentcellen. 

Is de GentleMax Pro ook te gebruiken bij een donkere huid?

Het verwijderen van pigment bij de donkere huidtypes is helaas niet mogelijk door middel van laser.

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?

Na de behandeling kleuren de pigmentvlekken donkerder. Dit is in het pigment de reactie op de laser. Hierna komt er een dun korstje op de huid waarna deze van de huid valt met de pigmentvlek daarbij. Ook kan de huid rondom de pigmentvlek wat rood kleuren ivm de doorbloeding. Dit trekt wel snel weer weg.

Moet ik rekening houden met de zon?


Als de huid te zongebruind is kan de laser anders reageren. Om dit te voorkomen raden wij aan voor de behandeling 4 weken niet te zonnen. Mochten de gebieden die gelaserd worden vaak blootgesteld zijn aan de zon (denk aan gezicht, armen en eventueel benen) is het altijd aan te raden een goede SPF bescherming te gebruiken. Voor na de behandeling raden wij aan om 2 weken niet te zonnen. Hierbij geldt ook dat een goede SPF bescherming nodig is voor extra bescherming. Wil je liever persoonlijk advies? Stuur dan de huidtherapeut via [email protected] een mail met de uitleg. Dan kan zij precies aangeven wat ze aanraad in jouw situatie.

Waar kan ik rekening mee houden voor en na een behandeling?

Omdat wij het belangrijk vinden dat je goed voorbereid bent en omdat wij optimaal resultaat willen van de behandeling(en) hebben wij voor- en nazorg formulieren ontwikkeld. Klik hier om deze te bekijken.

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |