Tarieven laserbehandelingen

5 redenen om voor HUID te kiezen

Voordat wij de tarievenlijst presenteren voor laserontharing en het laseren van vaatjes of pigmentvlekken is het belangrijk om te weten waarom je juist voor ons zou kiezen. Met deze informatie kun je een weloverwogen beslissing maken.

De beste laserapparatuur (GentleMax Pro Laser)

De GentleMax Pro Laser biedt geavanceerde technologie met ware kracht voor echte resultaten. Door het geïntegreerde behandelsysteem wordt er gebruik gemaakt van 2 lasers, namelijk de Alexandrite laser en de Nd:YAG laser. De Alexandrite laser heeft een golflengte van 755nm en werkt effectief op beharing en pigment. De Alexandrite laser werkt goed op de lichtere huidtypen. De Nd:YAG laser heeft een golflengte van 1064nm en werkt effectief op beharing, vaatjes en huidverstrakking. De Nd:YAG laser werkt goed op de donkere huidtypen. Onze laser is dus veilig voor alle huidtypen! Ten slotte zorgt het krachtige koelsysteem voor comfort tijdens de behandeling.

Alleen HBO-opgeleide huidtherapeuten

De behandelingen worden bij HUID uitsluitend uitgevoerd door vakkundige huidtherapeuten met ervaring in het behandelen van verschillende huidtypes. Daarnaast zijn zij lid van het Kwaliteitsregister Paramedici en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Ook volgen zij regelmatig cursussen om hun kennis te verbreden/up to date te houden. Je weet daarom dat je bij ons in goede handen bent.

Mooie resultaten

Door de expertise van de huidtherapeut in combinatie met de beste apparatuur krijgen wij mooie resultaten. Bekijk hier voor en na foto's.

Tevreden klanten

Wij vinden het het allerbelangrijkste dat je tevreden bent. Niets voor niets beoordelen klanten ons met 5 sterren (zie onze reviews op www.huid.com/ervaringen inclusief video's). Ook kun je de reviews lezen op Google.

Vrijblijvend consult

Wij bieden altijd een kosteloos consult aan waar je alle vragen kunt stellen en wij meer uitleggen over hoe de behandelingen in zijn werk gaan en wat je kunt verwachten. Bovendien hebben wij voor- en nazorgformulieren opgesteld omdat wij dit minstens zo belangrijk vinden.

Bekijk hieronder alle behandelingen en prijzen

Hieronder vind je een overzicht van alle prijzen voor onze laser behandelingen. Selecteer eerst de locatie om alle behandelingen en prijzen te zien.

Meest gestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je eventueel nog vragen hebt. De meest gestelde vragen van onze cliënten vind je hieronder:

Hoeveel laserbehandelingen zijn er gemiddeld nodig?

Voor ontharen zijn er gemiddeld 6 behandelingen nodig. Bij het behandelen van vaatjes zijn er voor beenvaatjes gemiddeld 3-6 behandelingen nodig en voor vaatjes in het gezicht gemiddeld 1-3 behandelingen. Voor pigmentvlekken zijn er gemiddeld 1-3 behandelingen nodig.

Wordt de behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Bij laserbehandelingen zouden alleen behandelingen voor ontharen in het gelaat vergoed kunnen worden. Bel ons of stuur een bericht zodat wij kunnen nagaan of je zorgverzekeraar dit vergoed.

Is een laserbehandeling pijnlijk?

Een behandeling met de laser kan soms gevoelig zijn. De laser heeft een geïntegreerd koelingssysteem wat de behandeling erg goed te doen maakt. Verder zou je het gevoel kunnen vergelijken met een elastiekje wat plaatselijk op de huid geschoten wordt, een klein schokje.

Is de GentleMax Pro ook te gebruiken bij een donkere huid?

Jazeker! De GentleMax Pro is door zijn gebruik van 2 lasers volledig veilig voor de donkere huid. Dit geldt voor laser ontharing en het behandelen van schimmelnagels.

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?

Na de behandeling kan de huid wat reageren met roodheid in verband met doorbloeding. Ook kunnen er zich op sommige plekken van de beharing lichte bobbeltjes vormen kort na de behandeling. Dit is puur een reactie op de warmte van de laser en neemt ook heel snel weer af.

Moet ik rekening houden met de zon?

Als de huid te zongebruind is kan de laser anders reageren. Om dit te voorkomen raden wij aan voor de behandeling 4 weken niet te zonnen. Mochten de gebieden die gelaserd worden vaak blootgesteld zijn aan de zon (denk aan gezicht, armen en eventueel benen) is het altijd aan te raden een goede SPF bescherming te gebruiken. Voor na de behandeling raden wij aan om 2 weken niet te zonnen. Hierbij geldt ook dat een goede SPF bescherming nodig is voor extra bescherming. Wil je liever persoonlijk advies? Stuur dan de huidtherapeut via [email protected] een mail met de uitleg. Dan kan zij precies aangeven wat ze aanraad in jouw situatie.

Waar kan ik verder rekening mee houden voor en na een behandeling?

Omdat wij het belangrijk vinden dat je goed voorbereid bent en omdat wij optimaal resultaat willen van de behandeling(en) hebben wij voor- en nazorg formulieren ontwikkeld. Klik hier om deze te bekijken.

ervaring
Meer dan 8 jaar ervaring
Uitsluitend HBO-opgeleide huidtherapeuten
Persoonlijk & Betrouwbaar
Ervaring met alle huidtypes
Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
js_loader
Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 179 recensies
js_loader

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |