fbpx

Acne therapie

Verminder ongewenste puistjes, ontstekingen en littekens en maak de huid weer egaler met een van onze acne behandelingen

Acne is een vervelend huidprobleem dat zich vaak uit in het hebben van vervelende puistjes, mee-eters, littekens en vlekjes. Het is lastig om deze plekjes te camoufleren en bij het dragen van make-up lijkt de acne alleen maar erger te worden. Je hebt op het internet al honderden tips gelezen over wat eventueel zou kunnen werken, maar bij jou lijkt niks aan te slaan. Of misschien durf je zelf niks uit te proberen, omdat je bang bent dat de acne alleen maar zal verergeren. 

Het is een lastige zoektocht waar wij jou graag bij willen helpen. Acne is namelijk een complex huidprobleem. Wat voor de een de oplossing is, zal voor de ander niet werken. Hierdoor is het belangrijk om samen met behulp van een huidtherapeut te onderzoeken welke acnebehandeling voor jou het meest geschikt is. Door ons ruime aanbod in acne behandelingen, kunnen wij voor iedere klacht een geschikte oplossing vinden. 

Maak kennis met onze vakkundige huidtherapeuten

De huid is het grootse orgaan en heeft hierdoor specifieke zorg nodig. Deze zorg word bij Huid uitsluitend uitgevoerd door vakkundige huidtherapeuten met ervaring in verschillende huidtypes. Daarnaast zijn zij lid van het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten. Ook volgen zij regelmatig cursussen om hun kennis te verbreden / up to date te houden.

Wat zijn de mogelijkheden?

In de kliniek maken we gebruik van verschillende behandelingen om acne aan te pakken. De huidtherapeut zal tijdens een vrijblijvend consult samen met jou bepalen welke behandelingen hiervoor het beste geschikt zijn. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van fruitzuurpeelings of LED behandelingen om actieve puistjes en mee-eters te verminderen. Heb je juist meer last van littekens en/of pigmentvlekjes na een puistje? Dan kan de huidtherapeut ervoor kiezen om een dermapen behandeling of chemische peeling toe te passen. In de praktijk komt het vaak voor dat de huidtherapeut kiest om verschillende behandelingen te combineren om tot het beste resultaat te komen.

Wat zeggen anderen over de acne behandeling?

ervaring acne peeling

Of bekijk de video van Toshya over haar ervaring:

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

Het resultaat dat je kunt verwachten is een huid met minder roodheden, ontstekingen, vlekjes en littekens. De acne klachten verschuiven naar de achtergrond en het eindresultaat is een gezonde en egale huid. De duur van de behandeling zal variëren tussen de 45 min en 75 min. Dit is afhankelijk van het soort behandeling dat zal worden uitgevoerd. De acne behandelingen zijn beschikbaar vanaf 65 euro. Je ontvangt daarnaast ook nog een uitgebreide huidanalyse waarbij er foto’s worden gemaakt van de diepere huidlagen. 

acne voor en na

Wanneer je niet nog weken wilt blijven zitten met het huidprobleem maak je hieronder de keuze voor resultaat:

Meest gestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je eventueel nog vragen hebt. De meest gestelde vragen van onze cliënten vind je hieronder:

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Wanneer je aanvullend bent verzekerd is het vaak mogelijk dat de zorgverzekeraar de behandeling vergoed (uitsluitend bij acne). Klik hier voor een overzicht om te kijken jouw zorgverzekeraar de behandeling mogelijk vergoed.

Wat merk ik na de behandeling?

Na de behandeling zal de huid rood zijn door de extra doorbloeding. Dit zal per uur na de behandeling af nemen.

Mag ik make-up of andere cosmetica gebruiken?

Na de behandeling mag je gewoon make-up gebruiken. Let er wel op dat dit make-up is die luchtig is voor de huid en niet afsluit. Na de behandeling raden wij aan een aantal dagen geen producten te gebruiken waar (fruit)zuren in zitten ivm de herstel van de huid.

Kan ik in de zon voor of na de behandeling?

Voor de behandeling is het geen probleem. Na de behandeling is het wel belangrijk dat je erg oppast met de zon. Probeer zeker twee weken zoveel mogelijk uit de zon te blijven, dus niet zonnebaden of zonnebanken. Verder kan je natuurlijk wel gewoon buiten lopen maar bescherm de huid dan met een goede zonnebrandcrème. Het liefst factor 50.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit verschilt per persoon en hangt af van het huidprobleem en het gewenste resultaat. De een heeft het gewenste resultaat na één behandeling en de ander na bijv. 4 behandelingen. De huidtherapeut zal voorafgaand de behandeling de huid uitgebreid analyseren en aangeven welke resultaten je kunt verwachten voor jouw huidprobleem.

Is acnetherapie geschikt voor de donkere huid?

De behandelingen voor acnetherapie zijn zeker geschikt voor de donkere huid. Onze peelings zijn volledig veilig en worden aangepast aan het huidtype. Wij hebben daarnaast ruime ervaring met behandelen van de donkere huid.

ervaring
Meer dan 8 jaar ervaring
Uitsluitend HBO-opgeleide huidtherapeuten
Persoonlijk & Betrouwbaar
Ervaring met alle huidtypes
Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
js_loader
Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 158 recensies
js_loader
Huid logo
Huid ervaringen

📞 010 340 08 58
✉️ rotterdam@huid.com
📍 Plan jouw route

Huid Den Haag

📞 070 239 00 93
✉️ denhaag@huid.com
📍 Plan jouw route

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
kwaliteitsregister paramedici

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Contact