Lasertherapie

Hoe werkt een laser?

hoe werkt een laser

Een laser is een lichtbron die een zuivere vorm van lichtenergie kan opwekken en uitstralen. Laser maakt gebruikt van 1 soort licht met 1 soort golflengte. Normaal licht bestaat uit veel verschillende kleuren en golflengtes. Iedere kleur licht heeft een bepaalde golflengte. Ieder golflengte hiernaast kan een bepaalde diepte en een bepaald doel bereiken in de huid. Bij een laser is 1 specifieke golflengte uitgekozen die gericht op 1 doel werkt in de huid. Zo haal je het meeste uit de behandeling.

De juiste laser

Wetende dat je met een laser de beste resultaten kunt behalen komt nog het volgende, het kiezen van de juiste laser. Een laser die krachtig is en ware resultaten biedt, dat is onze GentleMax Pro. Door het geïntegreerde behandelsysteem wordt er gebruik gemaakt van 2 lasers, namelijk de Alexandriet laser en de Nd:YAG laser. Beide lasers zijn erg effectief en hebben hun eigen behandeldoelen, hierdoor kunnen wij een breed aspect behandelingen uitvoeren.

Waar moet je op letten bij het zoeken van een juiste laserbehandeling?

Wat kun je met een laser behandelen?

Met de Gentlemax Pro kunnen wij het volgende behandelen:

Overbeharing / ongewenste haargroei
Hirsutisme
Pigmentvlekken
Couperose
Rosacea
Spider Naevus
Folliculitus Barbae
Beenvaatjes
Schimmelnagels
Hidradenitis Suppurativa
Hypertrichosis
Ouderdomsvlekken
Angioma Senilis

Maak kennis met onze vakkundige huidtherapeuten

De huid is het grootse orgaan en heeft hierdoor specifieke zorg nodig. Deze zorg word bij HUID uitsluitend uitgevoerd door vakkundige huidtherapeuten met ervaring in verschillende huidtypes. Daarnaast zijn zij lid van het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten. Ook volgen zij regelmatig cursussen om hun kennis te verbreden / up to date te houden.

Resultaten met de Gentlemax Pro

Hieronder enkele voorbeelden wat je kunt bereiken met onze laser en onze huid therapeut:

borsthaar laseren

Borsthaar (voor en na)

ontharing oksels

Ontharing oksels (voor en na)

vaatjes laseren voor en na

Vaatjes (voor en na)

pigment voor en na foto

Pigment (voor en na)

Meest gestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je eventueel nog vragen hebt. De meest gestelde vragen van onze cliënten vind je hieronder:

Wat zijn de prijzen voor een laserbehandeling?

De prijzen variëren per gebied van het lichaam. Hierbij ligt het er ook aan waar de behandeling voor wordt toegepast, namelijk ontharen, tegen pigment of tegen vaatjes. Klik hier voor een volledig overzicht van de prijzen.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er gemiddeld nodig?

Voor ontharen zijn er gemiddeld 6 behandelingen nodig en voor pigmentvlekken zijn er gemiddeld 1-3 behandelingen nodig. Bij het behandelen van vaatjes zijn er voor beenvaatjes gemiddeld 6-8 behandelingen nodig en voor vaatjes in het gezicht gemiddeld 1-3 behandelingen. Bij het behandelen van schimmelnagels ligt dit gemiddelde op 3 behandelingen.

Wordt de behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Bij laserbehandelingen zouden alleen behandelingen voor ontharen in het gelaat vergoed kunnen worden. Bekijk bij ons overzicht of er een vergoeding hiervoor binnen jouw zorgverzekeringspakket valt (klik hier).

Is een laserbehandeling pijnlijk?

Een behandeling met de laser kan soms gevoelig zijn. De laser heeft een geïntegreerd koelingssysteem wat de behandeling erg goed te doen maakt. Verder zou je het gevoel kunnen vergelijken met een elastiekje wat plaatselijk op de huid geschoten wordt, een klein schokje.

Is de GentleMax Pro ook te gebruiken bij een donkere huid?

Jazeker! De GentleMax Pro is door zijn gebruik van 2 lasers volledig veilig voor de donkere huid. Dit geldt voor laser ontharing en het behandelen van schimmelnagels.

ervaring
Meer dan 8 jaar ervaring
Uitsluitend HBO-opgeleide huidtherapeuten
Persoonlijk & Betrouwbaar
Ervaring met alle huidtypes
Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
js_loader
Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 177 recensies
js_loader

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |