Microdermabrasie

Krijg een gladdere huid door (micro) kristallen en stimuleer de aanmaak van nieuwe huidcellen

Naar mate wij ouder worden krijgen wij meer last van fijne lijntjes, rimpels of een minder stevige huid. Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd en wil je juist geen schadelijke injectie's (met alle gevolgen van dien).

Deze huidproblemen of oneffenheden komen voor omdat de huid naar mate wij ouder worden minder nieuwe huidcellen aanmaakt. Daarom wil je juist meer nieuwe huidcellen aanmaken zodat de huid steviger wordt en zich beter kan herstellen.

Door middel van steriele micro kristallen is het mogelijk om effectief de bovenste ‘dode’ huidlaag te verwijderen en de aanmaak van nieuwe cellen te optimaliseren. Doordat het handstuk van de microdermabrasie ook vacuüm trekt zorgt dit ervoor dat de onderliggende huid gestimuleerd word tot de aanmaak van collageen en elastine.

Maak kennis met onze vakkundige huidtherapeuten

De huid is het grootse orgaan en heeft hierdoor specifieke zorg nodig. Deze zorg wordt bij Huid uitsluitend uitgevoerd door vakkundige huidtherapeuten die ervaring hebben in het behandelen van verschillende huidtypes. Daarnaast zijn zij lid van het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten. Ook volgen zij regelmatig cursussen om kennis zowel te verbreden als te verdiepen.

Welke resultaten geeft de Microdermabrasie?

Fijne lijntjes minder zichtbaar: De huid zal minder fijne lijntjes laten zien waardoor de huid er gladder uitziet (jonger)Fijne lijntjes minder zichtbaar: De huid zal minder fijne lijntjes laten zien waardoor de huid er gladder uitziet (jonger)
Versteviging van de huid: Door de aanmaak van elastine en collageen word de huid steviger en minder futloos.
Minder ondiepe rimpels:  Je zal minder ondiepe rimpels zien waardoor het gezicht er strakker/schoner uitziet.
Betere opname van producten: Door de intensieve reiniging zullen producten die je nu al gebruikt effectiever worden gezien de ''dode'' huidlaag wordt verwijderd
Minder onzuiverheden:  Doordat de bovenste huidlaag effectief verwijderd wordt blijven de onzuiverheden minder in de huid zitten.

Wat zeggen anderen over de Microdermabrasie?

ervaring microdermabrasie
ervaring microdermabrasie 3

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

microdermabrasie voor en na

De behandelingen duurt gemiddeld 45 minuten en onze huidtherapeuten zullen contact met je blijven houden voor de nazorg. Het gaat immers om het eind resultaat. De behandeling is er vanaf 90,- . Je ontvangt daarnaast ook nog een uitgebreide huidanalyse waar er foto's worden gemaakt van de diepere huidlagen!

Wanneer je niet nog weken wilt blijven zitten met het huidprobleem maak je hieronder de keuze voor resultaat:

Meest gestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je eventueel nog vragen hebt. De meest gestelde vragen van onze cliënten vind je hieronder:

Is een behandeling met de microdermabrasie pijnlijk?

De behandeling voelt of de huid lichtelijk geschuurd word. Dit kan op bepaalde plekken iets gevoeliger zijn. Maar de stand van de microdermabrasie kan aangepast worden tijdens de behandeling.

Wat merk ik na de behandeling?

Na de behandeling kan de huid wat rood zijn door de doorbloeding. Verder kan de huid na de dagen van de behandeling lichtelijk droog aanvoelen, omdat de huid zich nog moet herstellen. Hierna heb je een nieuwe frissen huid die er weer gezond uitziet.

Mag ik make-up of andere cosmetica gebruiken?

Na de behandeling mag je gewoon make-up gebruiken. Let er wel op dat dit make-up is die luchtig is voor de huid en niet afsluit. Na de behandeling raden wij aan een aantal dagen geen producten te gebruiken waar (fruit)zuren in zitten ivm de herstel van de huid.

Kan ik in de zon voor of na de behandeling?

Voor de behandeling is het geen probleem. Na de behandeling is het wel belangrijk dat je erg oppast met de zon. Probeer zeker twee weken zoveel mogelijk uit de zon te blijven, dus niet zonnebaden of zonnebanken. Verder kan je natuurlijk wel gewoon buiten lopen maar bescherm de huid dan met een goede zonnebrandcrème. Het liefst factor 50.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit verschilt per persoon en hangt af van het huid probleem en het gewenste resultaat. De een heeft het gewenste resultaat na één behandeling en de ander na 4 behandelingen. De huidtherapeut zal voorafgaand aan de behandeling de huid uitgebreid analyseren en aangeven welke resultaten je kunt verwachten voor jouw huidprobleem.

Is de microdermabrasie geschikt voor de donkere huid?

De microdermabrasie is zeker geschikt voor de donkere huid. De sterke van de microdermabrasie kan aangepast worden zodat deze behandeling voor elk huidtype toepasbaar is. Wij hebben daarnaast ruime ervaring met behandelen van de donkere huid.

Waar kan ik verder rekening mee houden voor en na een behandeling?

Omdat wij het belangrijk vinden dat je goed voorbereid bent en omdat wij optimaal resultaat willen van de behandeling(en) hebben wij voor- en nazorg formulieren ontwikkeld. Klik hier om deze te bekijken.

ervaring
Meer dan 8 jaar ervaring
Uitsluitend HBO-opgeleide huidtherapeuten
Persoonlijk & Betrouwbaar
Ervaring met alle huidtypes
Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
js_loader
Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 177 recensies
js_loader

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |