Fruitzuurpeelings

Verbeter de huidstructuur en krijg weer een stralende en zachte huid zonder onzuiverheden.Wanneer je last hebt van acne, vergrote poriën, verkleuringen, een vette huid of juist een doffe huid die er vermoeid uitziet kan dit een hele uitdaging zijn. Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd en wil je juist geen schadelijke injecties (met alle gevolgen van dien).
Door middel van fruitzuren toe te passen zijn deze klachten gemakkelijk te behandelen. Deze specifieke zuren (er bestaan er tientallen) gaan tot diep in de huid en zetten hier de huid aan tot vernieuwing. Bovendien verhelpt elke fruitzuur weer een individueel probleem. Zo is een behandeling met fruitzuren super effectief en geeft het voor elk probleem het gewenste resultaat.

Wat kan je verwachten van een fruitzuurpeeling?

Het resultaat wat je kunt verwachten is een huid die schoner, egaler en steviger is.

Het vermindert huidproblemen en zorgt voor een gezonde gloed. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en onze huidtherapeuten zullen contact met je blijven houden voor de nazorg. Het gaat immers om het eind resultaat. De peeling is er vanaf 85,- . Je ontvangt daarnaast ook nog een uitgebreide huidanalyse waar foto's worden gemaakt van de diepere huidlagen!


Onze Fruitzuurpeelings

Pumpkin Peel Level l/Level ll: perfect geschikt voor het behandelen van acne. Richt zich hiernaast ook op vergrote poriën en op verkleuringen die zijn ontstaan na een ontsteking of wondje. De pumpkin peel is geschikt voor ieder huidtype, maar met name de vette huid met overmatige talgproductie.
Mango Peel: de ideale opfrisser voor de huid. De peeling egaliseert de huid en herstelt overmatige pigmentatie. Hiernaast hydrateert de peeling intensief en stimuleert de aanmaak van collageen. De peeling is geschikt voor ieder huidtype, maar specifiek voor de droge huid.
Power Peptide Peel: dankzij een combinatie van hoogwaardige ingrediënten is deze peeling geschikt om alle tekenen van huidveroudering te verminderen. Glycolzuur en peptides zorgen voor de aanmaak van elastine en collageen om de huid te verstevigen, terwijl melkzuur pigmentvlekjes vermindert. De ideale anti-aging peeling!
Glycol Peel Level l (30%) of Level ll (40%): unieke combinatie ingrediënten die huidveroudering tegengaan en de beschadigde huid herstelt. De peeling verstevigt de huid en beschermt deze tegen invloeden van buitenaf, zoals straling. De glycol peel is geschikt voor de huid met uv-schade en de huid die door huidveroudering meer klachten krijgt. De peeling is minder geschikt voor de gevoelige huid.
Hibiscus Flower Mandelic Peel: deze peeling verminderd effectief roodheden in de huid. Dankzij amandelzuur werkt deze peeling ontstekingsremmend en kalmerend. Plantaardig hibiscus zuur zorgt exfoliatie (vernieuwing) van de huid en een glow. Uitermate geschikt voor gevoelige huidtypes en rosacea.
Vitamine C Peeling: De peeling bevat vitamine C, een krachtige antioxidant die de huid kan helpen beschermen tegen schade door vrije radicalen en kan bijdragen aan een gezondere teint. Deze behandeling wordt vaak tijdens de zomermaanden toegepast. 

Veel gestelde vragen

Is een fruitzuurpeeling pijnlijk?

Tijdens de behandeling zal de fruitzuurpeeling lichtelijk prikkelend, branderig of tintelend aanvoelen. Dit verschilt per persoon hoe gevoelig dit is. Om de behandeling minder gevoelig te maken wordt de huid gekoeld door middel van een kleine ventilator waardoor het prikkelende gevoel afneemt.

Wat merk ik na de behandeling?

Na de behandeling zal de huid rood zijn door de extra doorbloeding. Dit zal per uur na de behandeling af nemen.

Mag ik make-up of andere cosmetica gebruiken?

Na de behandeling mag je gewoon make-up gebruiken. Let er wel op dat dit make-up is die luchtig is voor de huid en niet afsluit. Na de behandeling raden wij aan een aantal dagen geen producten te gebruiken waar (fruit)zuren in zitten ivm de herstel van de huid.

Ga ik vervellen na een fruitzuurpeeling?

Nee, in principe niet. Het kan voorkomen dan de huid heel oppervlakkig enkele schilfertjes krijgt. Dit zal meer aanvoelen als droogheid van de huid. Met een goede moisturizer is dit nauwelijks zichtbaar.

Is de fruitzuurpeeling geschikt voor de donkere huid?

Een fruitzuur behandeling is zeker geschikt voor de donkere huid. Onze peelings zijn volledig veilig en worden aangepast aan het huidtype. Wij hebben daarnaast ruime ervaring met behandelen van de donkere huid.

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Wanneer je aanvullend bent verzekerd, is het vaak mogelijk dat de zorgverzekeraar de behandeling vergoed (uitsluitend bij behandeling van acne). Klik hier voor een overzicht om te kijken of jouw zorgverzekeraar de behandeling mogelijk vergoed.

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |