fbpx

Ongewenste haargroei - Wat is ongewenste haargroei, oorzaak en hoe behandelen

De woorden zeggen het al; haargroei die je liever niet meer wilt. Dit kan variëren van normale beharing op gebieden zoals oksels en benen, maar ook overmatige haargroei. Een voorbeeld hiervan is hirsutisme. Dit kenmerkt zich als overmatige haargroei bij vrouwen waarbij de beharing is toegenomen tot het mannelijk beharingspatroon.

Hoe ontstaat ongewenste haargroei?

ongewenste haargroei

Iedereen heeft beharing op het lichaam. Wat iemand als ongewenste haargroei beschouwd is per persoon afhankelijk. Overbeharing, zoals hirsutisme, kan veroorzaakt worden door overproductie van het mannelijk hormoon of verschillende medicamenten.

Ongewenste haargroei behandelen

Vrijblijvend consult

Als eerst vindt er een vrijblijvend consult plaats. Tijdens dit consult kunnen alle vragen worden beantwoord. De huidtherapeut zal het huidprobleem inspecteren en dan een persoonlijk behandelplan samenstellen. Zij zal advies geven welke behandeling het meest geschikt en effectief is voor de huid. Het is eventueel mogelijk een proefpuls van de laser te ervaren. 


Laser

Laserontharen is de techniek voor definitief ontharen. Ze gebruiken warmte-energie om de haarzakjes te vernietigen. Haren die in de groeifase zitten, worden door deze hitte voor 80-90% definitief verwijderd. De nieuwste lasers bevatten ook krachtige koelsystemen zoals de 3P-cooling, voor een comfortabele behandeling. Na de kuur heeft u een babyzachte, gladde huid en hoeft u zich geen zorgen meer te maken om ongewenste beharing. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig.

ervaring
Meer dan 8 jaar ervaring
Uitsluitend HBO-opgeleide huidtherapeuten
Persoonlijk & Betrouwbaar
Ervaring met alle huidtypes
Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
Facebook-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 38 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 148 recensies
js_loader
Huid logo
Huid ervaringen

📞 010 340 08 58
✉️ rotterdam@huid.com
📍 Plan jouw route

Huid Den Haag

📞 070 239 00 93
✉️ denhaag@huid.com
📍 Plan jouw route

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
kwaliteitsregister paramedici

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Contact