fbpx

Schimmelnagels laseren

Last van schimmelnagels? Behandel deze effectief met een laser!

Hoe werkt een laserbehandeling op schimmelnagels?

Tijdens de laserbehandeling wordt de laser op afstand gehouden van de nagels en worden er constant laserpulsen op de nagel afgeschoten. De laser zorgt ervoor dat de schimmel in de nagel zodanig verhit, dat deze wordt vernietigd. De nagels en de huid hier omheen blijven verder intact.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voorafgaand een laserbehandeling vindt er een consult plaats. Tijdens dit consult stelt de huidtherapeut een aantal vragen en kun je zelf natuurlijk ook jouw vragen stellen. De huidtherapeut geeft naar aanleiding van het consult persoonlijk advies.

Bij de start van de behandeling wordt de huid en de nagel gedesinfecteerd, zodat deze schoon de behandeling ingaan. De huidtherapeut en jij krijgen beide een bril op ter bescherming. Vervolgens stelt de huidtherapeut het laserapparaat in op de juiste instellingen en kan er gestart worden met de behandeling.

Bij elke lasershot die de huidtherapeut activeert voel je op de plek de laserstraal in de nagel reageren met warmte. Deze warmte is nodig om de schimmel te vernietigen.

Maak kennis met onze vakkundige huidtherapeuten

De huid is het grootse orgaan en heeft hierdoor specifieke zorg nodig. Deze zorg word bij HUID uitsluitend uitgevoerd door vakkundige huidtherapeuten met ervaring in verschillende huidtypes. Daarnaast zijn zij lid van het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten. Ook volgen zij regelmatig cursussen om hun kennis te verbreden / up to date te houden.

Welke resultaten kun je verwachten?

Er zijn 5 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. De eerste drie behandelingen vinden plaats om de 2 weken en de laatste 2 behandelingen vinden plaats om de 4 weken.

schimmelnagels voor en na

VOOR en NA foto

Wil je zo snel mogelijk af van je schimmelnagels? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met een van onze huidtherapeuten door hieronder op de knop te klikken:

Direct de behandeling boeken? klik hier

Meest gestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je eventueel nog vragen hebt. De meest gestelde vragen van onze cliënten vind je hieronder:

Wat zijn de prijzen voor een laserbehandeling?

De prijs van het laseren van schimmelnagels is 100 euro voor 1 voet en voor beide voeten 150 euro. Klik hier voor een volledig overzicht van de prijzen.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er gemiddeld nodig?


Bij het behandelen van schimmelnagels heb je vijf behandelingen nodig.

Wordt de behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Bij laserbehandelingen zouden alleen behandelingen voor ontharen in het gelaat vergoed kunnen worden. Bekijk bij ons overzicht of er een vergoeding hiervoor binnen jouw zorgverzekeringspakket valt (klik hier).

Is een laserbehandeling pijnlijk?

Een behandeling met de laser kan soms gevoelig zijn. Bij het laseren van schimmelnagels heeft dit voornamelijk met warmte te maken. Als de warmte even teveel wordt wachten we een paar seconden voordat we de behandeling voortzetten.

Is de GentleMax Pro ook te gebruiken bij een donkere huid?

Jazeker! De GentleMax Pro is door zijn gebruik van 2 lasers volledig veilig voor de donkere huid. Dit geldt voor laser ontharing en het behandelen van schimmelnagels.

Waar kan ik rekening mee houden voor en na een behandeling?

Omdat wij het belangrijk vinden dat je goed voorbereid bent en omdat wij optimaal resultaat willen van de behandeling(en) hebben wij voor- en nazorg formulieren ontwikkeld. Klik hier om deze te bekijken.

ervaring
Meer dan 8 jaar ervaring
Uitsluitend HBO-opgeleide huidtherapeuten
Persoonlijk & Betrouwbaar
Ervaring met alle huidtypes
Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
js_loader
Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 171 recensies
js_loader
Huid logo
Huid ervaringen

📞 010 340 08 58
✉️ rotterdam@huid.com
📍 Plan jouw route

Huid Den Haag

📞 070 239 00 93
✉️ denhaag@huid.com
📍 Plan jouw route

Aangesloten bij

kwaliteitsregister paramedici

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Contact