Laserontharing

Het hebben van een gladde en haarvrije huid is een doel wanneer je last hebt van ongewenste haargroei. Methodes zoals scheren, waxen en epileren bieden tijdelijke verlichting, maar veroorzaken vaak irritatie, rode bultjes en ingegroeide haartjes.

Laser ontharen is een effectieve en langdurige methode om ongewenste haargroei te verwijderen en te verminderen. Een opvallende innovatie op dit gebied is de GentleMax Pro laser.

Geschikt voor zowel lichte als donkere huid
Samenstellen van laserpakket is mogelijk
Uitgevoerd door BIG geregistreerde huidtherapeuten

Over onze GentleMax Pro laser

De GentleMax Pro is een geavanceerd lasersysteem dat gebruik maakt van een combinatie van de Alexandrite- en ND:YAG lasers. Dit maakt dat de laser geschikt is voor alle huidtypen. Een van de belangrijkste voordelen van het laserontharen met de GentleMax Pro is de snelheid en de nauwkeurigheid waarmee deze laser werkt. De laser kan grote delen van het lichaam behandelen in een korte behandeltijd. Naast het snelle behandelen zorgt de koeltechnologie ervoor dat de behandeling comfortabel is en de huid beschermd wordt tegen oververhitting of ongemak.

Belangrijk bij laserontharen is de veiligheid. De behandeling wordt uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten die getraind zijn in het gebruik van de technologie en die zorgvuldig de juiste instellingen selecteren op basis van de individuele behoeften van elke cliënt. Dit minimaliseert het risico op bijwerkingen en zorgt voor een veilige en effectieve behandeling.

Wij begrijpen dat elke persoon uniek is en daarom bieden wij een persoonlijke benadering van laserontharing. Onze ervaren huidtherapeuten zullen een evaluatie uitvoeren van uw huidtype, haarkleur, haardikte en medische geschiedenis om een behandelplan op maat te kunnen maken.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de prijzen van het laseren?

De prijzen variëren per gebied van het lichaam. Klik hier voor een volledig overzicht van de prijzen.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er gemiddeld nodig?

Voor ontharen zijn minimaal 6 behandelingen nodig per gebied. We kunnen meerdere gebieden tijdens de zelfde afspraak behandelen.

Wordt de behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Bij laserbehandelingen zouden alleen behandelingen voor ontharen in het gelaat vergoed kunnen worden. Bekijk bij ons overzicht of er een vergoeding hiervoor binnen jouw zorgverzekeringspakket valt (klik hier).

Is een laserbehandeling pijnlijk?

Een behandeling met de laser kan soms gevoelig zijn. De laser heeft een geïntegreerd koelingssysteem wat de behandeling erg goed te doen maakt. Verder zou je het gevoel kunnen vergelijken met een elastiekje wat plaatselijk op de huid geschoten wordt, een klein schokje. Na de behandeling is dit gevoel al weg.

Is jullie laser ook geschikt voor de donkere huid?

Jazeker! De GentleMax Pro is door zijn gebruik van 2 lasers volledig veilig voor de donkere huid. Dit geldt voor laser ontharing en het behandelen van schimmelnagels.

Resultaten

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |