fbpx

Dermapen

Herstel littekens of rimpels met deze intensieve anti-aging methode en laat de huid er weer egaler en frisser uitzien

Heb je last van zichtbare littekens of rimpels die je liever helemaal weg wilt hebben? Je kan er (bijna) elke dag mee worden geconfronteerd als je deze in de spiegel ziet of op een foto wat vervelend is.

Littekens kunnen op verschillende manieren veroorzaakt zijn. Denk aan acnelittekens, littekens door verwonding of bij striae. En het is voor te stellen dat je liever geen grote ingrepen wilt ondergaan, maar wel een effectieve oplossing wilt zodat de plekjes minder zichtbaar worden of zelfs helemaal weg gaan.

Om littekens en/of rimpels goed te behandelen werkt dit alleen effectief door bij (diepere) huidlagen de juiste cellen te stimuleren die herstel mogelijk maakt.

Om dit te realiseren werken wij met een speciaal apparaat genaamd de Dermapen. Deze maakt gebruikt van kleine naaldjes die miniscule gaatjes maken in de huid om zo de juiste huidlaag te kunnen bereiken.

De diepte van naaldjes kan tijdens de behandeling aangepast worden omdat de huid op verschillende plekken op de huid anders kan reageren. Zo kan er tijdens de behandeling plaatselijk dieper behandeld worden. De huid wordt in de diepte gestimuleerd tot natuurlijk herstel wat mooie resultaten geeft bij littekens en rimpels.

Maak kennis met onze vakkundige huidtherapeuten

De huid is het grootse orgaan en heeft hierdoor specifieke zorg nodig. Deze zorg wordt bij Huid uitsluitend uitgevoerd door vakkundige huidtherapeuten die ervaring hebben in het behandelen van verschillende huidtypes. Daarnaast zijn zij lid van het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten. Ook volgen zij regelmatig cursussen om kennis zowel te verbreden als te verdiepen.

Amanda (cliënt die we nu even een andere naam hebben gegeven ivm wij privacy zeer belangrijk vinden) had veel last van een litteken bij haar lip. Omdat er oppervlakkig miniscule gaatjes worden gemaakt en dit gevoelig kan zijn, heeft zij ook gekozen voor een oppervlakkige verdoving. Deze is te verkrijgen via de huisarts. Ze heeft toen twee behandelingen ondergaan. Hieronder het resultaat van voor en na de twee behandelingen.

Dermapen littekens voor en na

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

Bij littekens verzacht het weefsel waarna de huidstructuur egaal wordt, zodat littekens nauwelijks tot niet meer zichtbaar zijn. Bij rimpels zul je per behandeling merken dat de huidstructuur egaler wordt.

Ook wordt de huid intensief gevoed, waardoor deze er frisser en gezonder uitziet. De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten en onze huidtherapeuten zullen contact met je blijven houden voor de nazorg. Het gaat immers om het eind resultaat. De behandeling is er vanaf 90,- (plaatselijk). Je ontvangt daarnaast ook nog een uitgebreide huidanalyse waar er foto's worden gemaakt van de diepere huidlagen!

Wanneer je niet nog weken wilt blijven zitten met het huidprobleem maak je hieronder de keuze voor resultaat:

Meest gestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je eventueel nog vragen hebt. De meest gestelde vragen van onze cliënten vind je hieronder:

Is een dermapen behandeling pijnlijk?

De behandeling kan erg gevoelig zijn omdat de naaldjes van de Dermapen diepere in de huid moeten komen om een probleem goed te kunnen behandelen. Voor de behandeling kan er ook plaatselijke verdoving worden gehaald bij de huisarts.

Wat merk ik na de behandeling?

Na de behandeling kan de huid rood zijn door de doorbloeding. Dit kan twee/drie dagen aanhouden. Hierna kun je nog een aantal dagen last hebben van kleine schilfertjes op de huid. Dit heeft met de herstel van de huid te maken. Met een goede moisturizer is dit nauwelijks zichtbaar.

Mag ik makeup of andere cosmetica gebruiken?

Wij raden niet aan om direct na de behandeling (bepaalde) make-up aan te brengen. Met de Dermapen worden er namelijk minuscule gaatjes gemaakt waardoor bepaalde make-up kan irriteren op de huid. Na twee dagen kan je weer je gebruikelijke producten aanbrengen.

Kan ik in de zon voor of na de behandeling?

Voor de behandeling is het geen probleem. Na de behandeling is het wel belangrijk dat je erg oppast met de zon. Probeer zeker twee weken zoveel mogelijk uit de zon te blijven, dus niet zonnebaden of zonnebanken. Verder kan je natuurlijk wel gewoon buiten lopen maar bescherm de huid dan met een goede zonnebrandcrème. Het liefst factor 50.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit verschilt per persoon en hangt af van het huid probleem en het gewenste resultaat. De huidtherapeut zal voorafgaand aan de behandeling de huid uitgebreid analyseren en aangeven welke resultaten je kunt verwachten voor jouw huidprobleem.

Is de dermapen geschikt voor de donkere huid?

De dermapen is zeker geschikt voor de donkere huid. Elk huidtype hersteld bij de dermapen heel goed. Wij hebben daarnaast ruime ervaring met behandelen van de donkere huid.

Waar kan ik verder rekening mee houden voor en na een behandeling?

Omdat wij het belangrijk vinden dat je goed voorbereid bent en omdat wij optimaal resultaat willen van de behandeling(en) hebben wij voor- en nazorg formulieren ontwikkeld. Klik hier om deze te bekijken.

ervaring
Meer dan 8 jaar ervaring
Uitsluitend HBO-opgeleide huidtherapeuten
Persoonlijk & Betrouwbaar
Ervaring met alle huidtypes
Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
js_loader
Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 158 recensies
js_loader
Huid logo
Huid ervaringen

📞 010 340 08 58
✉️ rotterdam@huid.com
📍 Plan jouw route

Huid Den Haag

📞 070 239 00 93
✉️ denhaag@huid.com
📍 Plan jouw route

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
kwaliteitsregister paramedici

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Contact