Dermapen 

Wil je een jeugdige gloed herstellen, acne littekens verminderen of fijne lijntjes verzachten? Wellicht is microneedling dan wel iets voor jou. Om dit te realiseren werken wij met een speciaal apparaat genaamd de Dermapen 4. Deze maakt gebruikt van kleine naaldjes die miniscule gaatjes maken in de huid om zo de juiste huidlaag te kunnen bereiken.

Door gebruik te maken van minuscule naaldjes die de huid zachtjes doorprikken, stimuleert microneedling het natuurlijke herstelproces van de huid.Hierdoor wordt de huid van binnenuit voorzien van zuurstof en voedingsstoffen, wat resulteert in een verbeterde huidconditie en een gezondere uitstraling. Deze toegenomen bloedcirculatie helpt ook bij het afvoeren van afvalstoffen, waardoor de huidschade wordt verminderd en de algehele gezondheid van de huid wordt bevorderd. Dit proces zorgt voor een vernieuwde en stralende teint, waardoor microneedling een krachtige boost geeft aan de gezondheid en vitaliteit van de huid.

Indicaties

Littekenvermindering:
Microneedling kan effectief zijn bij het vervagen van verschillende soorten littekens, waaronder acne littekens, chirurgische littekens en striae.
Verbetering van de algehele huidgezondheid:
Door de huid te stimuleren tot regeneratie en vernieuwing, kan microneedling bijdragen aan een gezondere en stralende huid, die er jeugdiger en frisser uitziet.
Stimulatie van collageenproductie:
Microneedling stimuleert de productie van collageen en elastine, twee eiwitten die essentieel zijn voor de stevigheid en elasticiteit van de huid.
Exfoliatie en Celvernieuwing:
Microneedling bevordert de natuurlijke exfoliatie. Dit helpt om dode huidcellen te verwijderen en de vernieuwing van gezonde, stralende huidcellen te bevorderen, wat resulteert in een frissere en helderdere teint.

Bekijk de behandelvideo

Microneedling met onze Dermapen 4.

Wil je een jeugdige gloed herstellen, acne littekens verminderen of fijne lijntjes verzachten? Wellicht is microneedling dan wel iets voor jou.

Maak je afspraak

Lees hier de meest gestelde vragen over de Dermapen behandeling

Is het een pijnlijke behandeling?

De behandeling kan erg gevoelig zijn omdat de naaldjes van de Dermapen diepere in de huid moeten komen om een probleem goed te kunnen behandelen. Voor de behandeling kan er ook plaatselijke verdoving worden gehaald bij de huisarts.

Wat merk ik na de behandeling?

Na de behandeling kan de huid rood zijn door de doorbloeding. Dit kan twee/drie dagen aanhouden. Hierna kun je nog een aantal dagen last hebben van kleine schilfertjes op de huid. Dit heeft met de herstel van de huid te maken. Met een goede moisturizer is dit nauwelijks zichtbaar.

Mag ik make-up gebruiken?

Wij raden niet aan om direct na de behandeling (bepaalde) make-up aan te brengen. Met de Dermapen worden er namelijk minuscule gaatjes gemaakt waardoor bepaalde make-up kan irriteren op de huid. Na twee dagen kan je weer je gebruikelijke producten aanbrengen.

Mag ik in de zon na de behandeling?

Na de behandeling is het wel belangrijk dat je erg oppast met de zon. Probeer zeker twee weken zoveel mogelijk uit de zon te blijven, dus niet zonnebaden of zonnebanken. Verder kan je natuurlijk wel gewoon buiten lopen maar bescherm de huid dan met een goede zonnebrandcrème. Het liefst factor 50. Voor de behandeling is zonexposie geen probleem.

Is de dermapen geschikt voor de donkere huid?

De dermapen is zeker geschikt voor de donkere huid. Elk huidtype hersteld bij de dermapen heel goed. Wij hebben daarnaast ruime ervaring met behandelen van de donkere huid.

Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

Omdat wij het belangrijk vinden dat je goed voorbereid bent en omdat wij optimaal resultaat willen van de behandeling(en) hebben wij voor- en nazorg formulieren ontwikkeld. Klik hier om deze te bekijken.

4.8 based on 87 reviews

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |