fbpx

Debby Sonneveld

Huidtherapeut


AGB-code: 90111750
KP: 39106290588

Wie is Debby?

Hi! Ik ben Debby, 27 jaar en inmiddels alweer twee jaar met veel plezier aan het werk bij HUID. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn twee hondjes op het strand. Daarnaast vind ik het heerlijk om lekker uit eten te gaan en drankjes te doen. Om een beetje fit te blijven ben ik zo twee keer in de week in de sportschool te vinden om een les bodypump te volgen.

Waarom ben je huidtherapeut geworden?

Zelf ben ik gestart met het volgen van de opleiding Schoonheidsspecialiste. Tijdens deze opleiding miste ik wat diepgang en wilde ik graag nog meer leren over bepaalde huidaandoeningen en hoe deze precies ontstaan. De studie Huidtherapie sloot hier dan ook perfect bij aan. Wat ik zou leuk vind aan dit beroep is om iemand te kunnen helpen bij het verbeteren van zijn/haar en er zo voor te zorgen dat iemand weer lekker in zijn vel zit!

Wat doe je zelf om je huid te onderhouden?

Mijn huid is wat gevoelig voor pigment en ik kan sneller last hebben van talgpropjes. Ik vind het daarom erg belangrijk om mijn huid dagelijks te reinigen. De advanced cleanser van Dermaceutic is dan ook zeker ÊÊn van mijn favoriete producten! Om mijn huid te beschermen tegen het ontstaan van pigment gebruik ik in de ochtend de C25 Cream en de zonbescherming van Heliocare. In de avond zet ik wat intensievere producten in om het pigment en de talgpropjes aan te pakken. Allereerst gebruik ik de foamer 15, dit is een exfoliant die intensief de dode huidcellen verwijderd. En vervolgens gebruik ik de radiance die oplichtend werkt op het pigment maar ook remmend werkt op de talgpropjes. Een ideale combinatie dus!

Huid logo
Huid ervaringen

📞 010 340 08 58
✉ī¸ rotterdam@huid.com
📍 Plan jouw route

Huid Den Haag

📞 070 239 00 93
✉ī¸ denhaag@huid.com
📍 Plan jouw route

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
kwaliteitsregister paramedici

Š 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Contact