fbpx

Debby Sonneveld

Huidtherapeut

AGB-code: 90111750
KP: 39106290588
NVH: 520932

Wie is Debby?

Hi! Mijn naam is Debby, 26 jaar en woon in ’s-Gravenzande. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn twee hondjes en loop ik hard. Ik hoop je snel te zien in de kliniek!

Waarom ben je huidtherapeut geworden?

Uiterlijke verzorging is iets waar ik mij altijd in heb geïnteresseerd. Na de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste zocht ik naar meer verdieping en wilde ik graag mijn kennis over de huid uitbreiden. Zo kwam ik uit bij de opleiding tot huidtherapeute. Het leuke aan het vak vind ik het helpen van cliënten bij verschillende huidproblemen en hen te begeleiden tijdens de weg naar een mooie en stralende huid!

Wat doe je zelf om jouw huid te onderhouden?

Om mijn huid goed te onderhouden reinig ik mijn huid dagelijks met de Advanced Cleanser van Dermaceutic. In de ochtend breng ik vervolgens de Newskin Creme Hydra+ aan van Renophase. Deze crème werkt hydraterend maar ook licht exfoliërend waardoor de dode huidcellen worden verwijderd van mijn huid. Vervolgens breng ik de Derma Defense Light aan zodat mijn huid goed beschermt is tegen de zon. In de avond reinig ik eerst weer mijn huid met de Advanced Cleanser en vervolgens breng ik de Foamer 15 aan. Deze foamer op basis van glycolzuur zorgt ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd. Tot slot breng ik de light ceutic aan. Deze creme bevat wederom glycolzuur maar ook vitamine C waardoor het verhelderend werkt op pigment. Zo wordt ik elke ochtend wakker met een mooie gladde huid. Omdat ik zelf een wat vettere huid met een overmatige talgproductie onderga ik één keer in de zes weken een fruitzuurpeeling op basis van glycolzuur en salicylzuur. Deze is perfect voor een huid met grovere poriën en een overmatige talgproductie.

Huid logo
Huid ervaringen

📞 010 340 08 58
✉️ rotterdam@huid.com
📍 Plan jouw route

Huid Den Haag

📞 070 239 00 93
✉️ denhaag@huid.com
📍 Plan jouw route

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
kwaliteitsregister paramedici

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Contact