Camouflage therapie

Camoufleer verschillende kleurafwijkingen op je huid voor lange termijn

Wanneer je langdurig last hebt van roodheden, pigmentvlekken of andere oneffenheden dan kan dit heel storend zijn. Je hebt wellicht al van alles geprobeerd en wilt graag een gepaste oplossing. Het is mogelijk (vaak ook met vergoeding vanuit de zorgverzekeraar) om de huid te camoufleren met producten in jouw huidtint. Zo past er altijd een tint bij jouw huid en verdwijnen de oneffenheden d.m.v. camouflage.

Bij HU!D werken we met de camouflageproducten van jane iredale. De producten van jane iredale zijn van hoge kwaliteit en komen voort uit gezonde en zuivere ingrediënten. Zo zijn de camouflageproducten gemaakt op basis van mineralen en bevatten ze verschillende vitaminen, antioxidanten en botanische extracten. De producten bieden een mooie dekking en werken eveneens verzorgend en beschermend voor de huid. De producten van jane iredale zijn 100% dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen en chemische bewaar- en vulmiddelen zoals talk. Daarnaast probeert jane iredale milieuvervuiling zoveel mogelijk te verminderen door minder plastic te gebruiken in verpakkingen.

Maak kennis met onze vakkundige huidtherapeuten

De huid is het grootse orgaan en heeft hierdoor specifieke zorg nodig. Deze zorg wordt bij Huid uitsluitend uitgevoerd door vakkundige huidtherapeuten die ervaring hebben in het behandelen van verschillende huidtypes. Daarnaast zijn zij lid van het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten. Ook volgen zij regelmatig cursussen om kennis zowel te verbreden als te verdiepen.

Hieronder vind je alle mogelijkheden en tinten:

PurePressed Base

De PurePressed Base is een minerale foundation met een medium tot volledige dekking en een semi-matte finish. Dit lichtgewichte poeder droogt de huid niet uit en nestelt zich niet in fijne lijntjes. Afhankelijk van de tint bevat deze poeder een SPF 15 of 20. Geschikt voor de normale, gemengde tot vette huid.

Amazing Base Loose Mineral Powder

De Amazing Base Loose Mineral Powder is een luchtige foundation met een transparante tot medium dekking. De poeder vervaagt roodheden, fijne lijntjes en grove poriën. Afhankelijk van de tint bevat deze poeder een SPF 15 of 20. Geschikt voor de normale, vochtarme en doffe huid.

Dream Tint Tinted Moisturizer

De Dream Tint Tinted Moisturizer is een hydraterende, lichtgewicht en waterbestendige getinte moisturizer. De moisturizer heeft een transparante tot medium dekking en bevat tevens SPF 15. Geschikt voor de normale, droge en/of vochtarme huid.

Glow Time Pro BB Cream

De Glow Time Pro BB Cream is een gewichtloze en satijnzachte BB cream met een medium tot volledige dekking. Deze crème heeft een sneldrogende en niet-vette formule, bevat tevens een SPF 25 en is geschikt voor alle huidtypes.

Hydropure Tinted Serum

De Hydropure Tinted Serum is een gepigmenteerd serum op basis van hyaluronzuur. De huid wordt intensief gehydrateerd, gekalmeerd en fijne lijntjes worden verzacht. De Hydropure Tinted Serum heeft een transparante tot medium dekking en is geschikt voor alle huidtypes.

Wat zeggen anderen over de camouflage therapie?


ervaring camouflagetherapie 1
ervaring camouflagetherapie 2
ervaring camouflagetherapie 3

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

Aan de hand van jouw hulpvraag krijg je een camouflage aangebracht die past bij jouw huid en wensen. Daarnaast ontvang je uitleg van de huidtherapeut over hoe je deze camouflage het best aan kunt brengen voor een lange termijn resultaat. De afspraak duurt ongeveer een half uur en onze huidtherapeuten zullen contact met je blijven houden voor de nazorg. Het gaat immers om het eindresultaat. De camouflage is er vanaf 46,- . Je ontvangt daarnaast ook nog een uitgebreide huidanalyse waar er foto's worden gemaakt van de diepere huidlagen!

Meest gestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je eventueel nog vragen hebt. De meest gestelde vragen van onze cliënten vind je hieronder:

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Wanneer je aanvullend bent verzekerd is het vaak mogelijk dat de zorgverzekeraar de camouflage therapie vergoed. Klik hier voor een overzicht om te kijken jouw zorgverzekeraar de therapie mogelijk vergoed.

Heeft de camouflage een langdurig effect?

Wanneer de camouflage ochtends word aangebracht blijft deze de gedurende dag mooi zitten.

Wat merk ik na de camouflage therapie?

Na de camouflage therapie is de huid egaal, gladder en beschermd tegen de zon.

Is camouflage therapie geschikt voor de donkere huid?

De camouflage therapie is zeker geschikt voor de donkere huid. Er zijn verschillende producten beschikbaar in verschillende tinten. De huidtherapeut zal de geschikte tint voor jouw huid uitkiezen. Wij hebben daarnaast ruime ervaring met behandelen van de donkere huid.

ervaring
Meer dan 8 jaar ervaring
Uitsluitend HBO-opgeleide huidtherapeuten
Persoonlijk & Betrouwbaar
Ervaring met alle huidtypes
Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
js_loader
Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 179 recensies
js_loader

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |