Nieuw: Winterbehandelingen

Verbeter je huid intensief tijdens de wintermaanden met onze advanced behandelingen

Heb je last van je huid en wil je krachtig resultaat behalen? Dan is de winter hier de perfecte tijd voor. In de winter halen we graag onze favoriete, intensieve ingrediënten uit de kast, namelijk; glycolzuur, retinol, TCA zuur en in sommige gevallen zelfs fenol!

Deze zeer effectieve ingrediënten kunnen de huid namelijk zongevoeliger maken, waardoor deze perfect toe te passen zijn in de winter.

Heb jij last van een van onderstaande huidproblemen?

Melasma
Fijne lijntjes
Ouderdomsvlekken
Rimpels
Grove poriën
Een doffe huid
Een trekkerige, droge huid

Lees dan snel verder en kom erachter welke behandeling het beste bij jouw huid past.

Maak kennis met onze vakkundige huidtherapeuten

De huid is het grootse orgaan en heeft hierdoor specifieke zorg nodig. Deze zorg word bij Huid Rotterdam uitsluitend uitgevoerd door vakkundige huidtherapeuten met ervaring in verschillende huidtypes. Daarnaast zijn zij lid van het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten. Ook volgen zij regelmatig cursussen om hun kennis te verbreden / up to date te houden.

Elke winterbehandeling richt zich op een ander huidprobleem. De volgende behandelingen zijn mogelijk:

Calming & Hydrating Facial (gevoelige en/of vochtarme huid)

Tijdens de Calming & hydration facial wordt de gevoelige, vochtarme huid intensief gehydrateerd en verzorgt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een peeling met gluconolactone en amandelzuur. Dit zijn beide milde zuren die zorgen voor exfoliatie van dode huidcellen. Dit zorgt niet alleen voor een egaler huidoppervlak, maar bevordert ook de hydratatie. Daarnaast brengt amandelzuur de huid meer in balans. Vervolgens wordt het sebu hydra mask aangebracht. Dit masker bestaat uit biologisch actieve ingrediënten van de natuurlijke zeeplant Agar. Dit kalmeert en hydrateert de huid intensief, ideaal voor huiden die uit balans zijn door het koude winterweer. De behandeling wordt afgesloten met een hyaluronzuur serum en crème. De zuren die we toepassen tijdens de behandeling kunnen een licht tintelend effect veroorzaken, waarna de huid rood kan kleuren. Dit is echter maar van korte duur aangezien het masker de huid kalmeert. Na de behandeling voelt de huid comfortabel en gehydrateerd aan en heeft een mooie glans. Er is niet tot nauwelijks downtime.


Wat omvat de behandeling: reiniging, milde peeling, hydraterend masker, serum. 

Geschikt voor: Alle huidtypes, maar specifiek voor de gevoelige, vochtarme huid.

Reserveer deze behandeling

Prijs: 95,- incl. professioneel advies

Winter Glow Facial (intensieve opfrisser)

Bij de Winter Glow Facial wordt exfoliatie door middel van microkristallen gecombineerd met een peeling. Door steriele microkristallen wordt de bovenste huidlaag effectief verwijderd. Hierdoor zal de peeling tot diep in de huid worden opgenomen. De peeling die hiervoor wordt gebruikt bevat 20% glycolzuur, 10% melkzuur en 25% peptides om de huid direct een intensieve opfrisser te geven. Deze combinatie van ingrediënten zorgt ervoor dat pigmentvlekjes zullen vervagen, de poriën zullen verfijnen en fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Direct na de behandeling ervaar je een gladde en zachte huid met een mooie glow.


Wat omvat de behandeling: uitgebreide reiniging, microdermabrasie behandeling en de Power Peptide Peel (fruitzuurpeeling)

Geschikt voor: Alle huidtypes en met name voor de huid die al zuren gewend is. Deze behandeling is minder geschikt voor de gevoelige huid.

Reserveer deze behandeling

Prijs: 120,- incl. professioneel advies

Intense Mela Peel Forte (Melasma / pigment)

Bij de Intense Mela Peel Forte worden drie intensieve krachtpatsers met elkaar gecombineerd; namelijk de Activa Peel Forte (boosterpeel), een TCA peeling (Trichloorazijnzuur peel) en de Mela Peel Forte. Deze behandeling kan worden ingezet bij actieve melasma, maar ook voor de oudere huid met ouderdomsvlekken is deze behandeling erg geschikt. De TCA peeling en de Activa Peel Forte worden gebruikt om de huid tot in de diepere huidlagen te stimuleren tot vernieuwing, hierdoor zullen dode huidcellen loslaten en zal daaronder een frisse, nieuwe huidlaag ontstaan. Bij deze behandeling wordt naast TCA zuur en de Activa Peel Forte een cocktail aan pigmentremmende en oplichtende ingrediënten gebruikt, namelijk de Mela Peel Forte. Deze ingrediënten worden door de zuren aan de hand meegenomen de diepere huidlagen in, om daar overtollig pigment te verminderen. Houd er rekening mee dat dit een intensieve behandeling is, waarbij de huid al voorbereid moet zijn met andere behandelingen en producten die actieve werkstoffen bevatten. Na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen tot vervellen.


Wat omvat de behandeling: Reiniging, Activa Peel Forte (chemische peeling), TCA peeling (chemische peeling), Mela Peel Forte (chemische peeling)

Geschikt voor: Melasma, oudere huid met hyperpigmentatie. Deze behandeling is alleen geschikt voor mensen waarbij de huid al is voorbereid met andere peelings en producten met actieve werkstoffen.

Reserveer deze behandeling

Prijs: 190,- incl. professioneel advies

Advanced Mela Lightening Peel (Melasma / anti-aging / pigment)

De Advanced Mela Lightening Peel is een intensievere versie van de Mela Lightening Peel. De Mela Lightening Peel bevat een mix van krachtige werkstoffen speciaal voor melasma. Tijdens de Advanced Mela Lightening Peel exfoliëren we de huid met amandelzuur en azelaïnezuur. Deze zuren exfoliëren dode huidcellen en zorgen voor een ultieme hydratatie boost. Daarnaast verheldert azelaïnezuur oppervlakkig pigment en reguleert amandelzuur de talgproductie. Tranexaminezuur wordt vervolgens op de huid aangebracht en middels de Dermapen dieper in de huid gebracht. Dit zorgt voor een betere opname, waardoor niet alleen dieperliggend pigment verheldert, maar ook de aanmaak van pigment wordt geremd. De behandeling wordt afgesloten met retinol en een tranexamine serum wat de behandeling intensiveert.

Houd er rekening mee dat dit een intensieve behandeling is, waarbij de huid al voorbereid moet zijn met andere behandelingen en producten die actieve werkstoffen bevatten. Na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen tot vervellen.


Wat omvat de behandeling: Reiniging, peeling, dermapen, masker, serums. 

Geschikt voor: Melasma, oudere huid met hyperpigmentatie. Deze behandeling is alleen geschikt voor mensen waarbij de huid al is voorbereid met andere peelings en producten met actieve werkstoffen.

Reserveer deze behandeling

Prijs: 195,- incl. professioneel advies

Firm Facial (grove poriën, anti-aging en littekens)

Bij de Firm Facial combineren we twee van onze favoriete behandelingen; namelijk een Dermapen behandeling met een TCA Peeling. TCA zuur zorgt ervoor dat huidcellen worden beschadigd waardoor de huid gestimuleerd wordt om nieuwe huidlagen aan te maken. Retinol intensiveert de TCA peeling en versnelt het herstelproces. Ook zorgt het voor het verbeteren van de huidfuncties is alle opzichten. Door middel van dermapen wordt de retinol dieper de huid ingebracht voor een optimaal effect. Deze behandeling verfijnt de poriën, vermindert zichtbare lijntjes en rimpels.

Houd er rekening mee dat dit een intensieve behandeling is, waarbij de huid al voorbereid moet zijn met andere behandelingen en producten die actieve werkstoffen bevatten. Na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen tot vervellen.


Wat omvat de behandeling: Reiniging, TCA peeling, Retinol en dermapen. 

Geschikt voor: mensen met een grove huidstructuur, rimpels, grove poriën, (acne) littekens

Reserveer deze behandeling

Prijs: 195,- incl. professioneel advies

Cosmo peel forte (intensieve anti-aging)

De Cosmo Peel Forte is onze sterkste behandeling om (diepe) rimpels, littekens en ouderdomsvlekken te behandelen. Deze peeling bevat 20% TCA zuur, 10% glycolzuur en 10% fenol. Bij deze behandeling zal de huid worden gestimuleerd tot gehele vernieuwing en zullen vervolgens nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Deze nieuwe huidcellen zullen direct collageen gaan aanmaken, waardoor de huid in de maanden na de behandeling steeds steviger zal worden. Fijne lijntjes zullen hierdoor worden opgevuld en ook diepe rimpels worden verzacht. Injectables, zoals fillers, zijn hierdoor niet meer nodig. Na deze behandeling zal de huid gedurende 7 tot 10 dagen hevig gaan vervellen. Dit gaat samen met korstvorming, zwelling en roodheid. Na deze periode heeft de huid nog een maand nodig om volledig te herstellen.

Ondanks dat dit onze meest intensieve behandeling is, is dit geen pijnlijke behandeling. Fenol heeft namelijk een verdovende werking. Tijdens de behandeling zal je gedurende 15-20 seconden een branderig gevoel ervaren, maar daarna zal de verdoving zijn werk gaan doen en is deze behandeling goed vol te houden.

Houd er rekening mee dat dit een intensieve behandeling is, waarbij de huid al voorbereid moet zijn met andere behandelingen en producten die actieve werkstoffen bevatten. Na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen tot vervellen.


Wat omvat de behandeling: Reiniging, Cosmo Peel Forte (medische peeling)

Geschikt voor: Verouderde huid, diepe rimpels, photo-aging

Reserveer deze behandeling

Prijs: 460,- incl. professioneel advies

Wat zeggen anderen over de winterbehandelingen?

winter behandeling ervaring 1
winter behandeling ervaring 2
winter behandeling ervaring 3

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

De winterbehandelingen zijn uitermate geschikt om jouw huidprobleem intensief aan te pakken. Na een winterbehandeling kan je meer resultaat verwachten dan na een reguliere peeling. Dit heeft te maken met de actieve werkstoffen en behandelmethoden die wij gebruiken. Afhankelijk van de type behandeling kunnen huidoneffenheden zoals: pigmentvlekken, fijne lijntjes, rimpels, littekens en een vochtarme huid worden aangepakt. De type behandeling bepaalt ook wat de hersteltijd na een behandeling is.

Wanneer je niet nog weken wilt blijven zitten met het huidprobleem maak je hieronder de keuze voor resultaat:

Meest gestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je eventueel nog vragen hebt. De meest gestelde vragen van onze cliënten vind je hieronder:

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?

Na de Calming & Hydration Facial ziet de huid er direct gehydrateerd en stralend uit. Eventuele roodheid trekt namelijk meteen weg door het masker wat gebruikt wordt bij die behandeling. Dit maakt deze behandeling geschikt voor ieder moment van de dag/week.  

Bij de Winter Glow Facial wordt gebruik gemaakt van microdermabrasie. Hier wordt de huid altijd wat roder van. Deze roodheid blijft meestal zichtbaar tot het einde van de dag. De volgende dag is deze roodheid vaak verdwenen. 

Direct na de Intense Mela Peel Forte, de Advanced Mela Lightening Peel en na de Firm Facial is de huid vaak rood en voelt de huid trekkerig aan. Deze roodheid trekt vaak na een dag weg, maar het trekkerige gevoel houdt dan vaak nog een dag langer aan. Na 2 dagen is het mogelijk dat de huid lichtjes gaat schilferen tot vervellen. Deze vervelling houdt vervolgens een dag of 5 aan. Je kunt de huid na de behandeling insmeren met de K Ceutic. Deze crème houdt de huid gehydrateerd en soepel, waardoor velletjes minder opvallen. 

Na de Cosmo Peel Forte kun je het beste een week binnen blijven. Na deze meest intensieve behandeling zal de huid korstvorming krijgen in combinatie met zwelling, roodheid en vaak ook wondvocht. Na 7 tot 10 dagen zal de huid gaan herstellen en genezen. Tot een maand na de behandeling kan de huid wat gevoelig zijn en de huid mag minstens 8 weken na de behandeling niet worden blootgesteld aan de zon of zonnebank.

Waarom kan ik deze behandelingen in de zomer niet ondergaan?

Doordat de zonkracht in de zomermaanden sterker is dan in de wintermaanden kunnen heel veel behandelingen niet worden uitgevoerd in de zomer. Bovenstaande behandelingen werken allemaal exfoliërend, oftewel, ze verwijderen het bovenste huidlaagje. Dit laagje dient normaal gesproken als natuurlijke beschermlaag en zorgt ervoor dat je minder snel verbrandt en/of pigmentvlekken krijgt. Je kunt je voorstellen dat je huid na een intensieve behandeling dus een stuk gevoeliger is. We willen je huid met onze behandelingen juist verbeteren en niet beschadigen. Hierdoor raden we intensieve behandelingen in de zomermaanden af. In de zomermaanden bieden we daarentegen wel weer speciale zomerbehandelingen aan, om je huid juist weerbaarder te maken voor de zon en andere factoren die je huid in die periode juist extra kunnen beschadigen.

Wat is het verschil tussen deze behandelingen en een normale fruitzuurpeeling?

Bij de winterbehandelingen (met uitzondering van de Calming & Hydration Facial) combineren we verschillende behandeltechnieken met elkaar. Hierdoor wordt de behandelingen intensiever en kun je er dus ook meer resultaat van verwachten. Een fruitzuurpeeling kun je zien als een ‘basis’ opfrisser voor de huid, terwijl we bij de winterbehandelingen diepe huidproblemen kunnen aanpakken.

Kunnen deze behandelingen bij een donkere huid worden uitgevoerd?

Ja, de meeste winterbehandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes. Alleen de Intense Mela Peel Forte, de Firm Facial en de Cosmo Peel Forte zijn hier niet voor geschikt. Wegens de intensiteit van deze behandelingen bestaat er een kans op het ontstaan van hyperpigmentatie. Uit voorzorg doen we deze behandelingen daarom niet bij de donkere huid.

Op hoeveel behandelingen moet ik rekenen?

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt is erg wisselend per persoon en hangt af van meerdere factoren. Bij de ene huid is één behandeling voldoende en bij de ander heb je er meerdere nodig. Om een betere indicatie te krijgen van het aantal behandelingen dat je nodig hebt kun je het beste een vrijblijvend consult inplannen met een van onze huidtherapeuten. Zij zal je een advies op maat geven en je alles vertellen over welke behandeling het beste bij je huid past en hoeveel je er nodig hebt voor het gewenste resultaat.

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekering?

Wanneer je aanvullend bent verzekerd is het eventueel mogelijk dat de zorgverzekeraar de behandeling vergoed. Overleg voor de mogelijkheden met de huidtherapeut.

ervaring
Meer dan 8 jaar ervaring
Uitsluitend HBO-opgeleide huidtherapeuten
Persoonlijk & Betrouwbaar
Ervaring met alle huidtypes
Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
js_loader
Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 179 recensies
js_loader

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |