fbpx

Werkzaamheden 16 juli - 16 oktober HUID Rotterdam

Gewaardeerde klant, 

Van 16 juli tot en met 16 oktober vernieuwt de RET de tramsporen op de kruising Vasteland - - Westzeedijk - Scheepstimmermanslaan. Deze werkzaamheden hebben gevolgen voor uw reis naar onze kliniek.

Reist u per auto? Let dan op het volgende:

De weg tussen de Westzeedijk en het Vasteland is per auto niet bereikbaar. Hierdoor zal het verkeer vanaf de Erasmusbrug worden omgeleid. Deze omleiding zorgt voor een langere reistijd. Om dit te voorkomen raden wij u aan om via de Maastunnel te reizen en om vervolgens langs het water (de Parkkade) richting de Westerstraat te rijden. Mocht u vanuit een andere richting komen, dan is het wel mogelijk om via de Westzeedijk de Kievitslaan te bereiken. Via de Kievitslaan kunt u uw reis voortzetten naar de Westerstraat. 

In verband met de te verwachten drukte in de straat, adviseren wij u om uw auto te parkeren in de APCOA Parking parkeergarage in de van Vollenhovenstraat te Rotterdam. Daarnaast is het mogelijk om uw auto te parkeren in de Erasmusbrug parkeergarage (onder de Erasmusbrug). Wilt u verzekerd zijn van een plekje in deze parkeergarage, zorg er dan voor dat u van tevoren reserveert. De reservering kunt u gemakkelijk regelen via Gemeente Rotterdam door gebruik te maken van deze link.

Reist u met het OV? Let dan op het volgende:

De werkzaamheden hebben gevolgen voor tramlijnen 7 en 8. 

  • Tram 7 rijdt niet verder dan station Rotterdam Centraal. Vanaf het centraal station kunt u gebruik maken van metrolijnen D en E naar Leuvehaven. Vanaf Leuvehaven is het nog circa 10 minuten lopen naar de kliniek. Het is daarnaast ook mogelijk om vanaf Rotterdam Centraal een OV-fiets te gebruiken.

  • Tram 8 vanaf Kleiweg rijdt een alternatieve route om haltes rondom Vasteland, Kievitslaan en Leuvehaven te vermijden. Deze tram komt wel langs de haltes Rotterdam Centraal, Beurs en Blaak. Vanaf deze haltes kunt u gebruik maken van metrolijnen D en E richting Leuvehaven of van de OV-fiets.

Ondanks bovenstaande informatie is ons advies om uw reis voorafgaand te controleren op onverwachte wijzigingen. Als u met het openbaar vervoer reist kunt u dit controleren via https://9292.nl/. Mocht u met de auto reizen dan kunt u uw reis controleren via https://www.google.nl/maps

Wij hopen u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u naar aanleiding van deze informatie vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Dit kan telefonisch via 010-3400858 of per e-mail via rotterdam@huid.com.

Met vriendelijke groet, 

Team HUID Rotterdam

Meer dan 8 jaar ervaring
Uitsluitend HBO-opgeleide huidtherapeuten
Persoonlijk & Betrouwbaar
Ervaring met alle huidtypes
Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
Facebook Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 36 beoordelingen
js_loader
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 66 beoordelingen
js_loader
Huid logo
Huid ervaringen

📞 010 340 08 58
✉️ rotterdam@huid.com
📍 Plan jouw route

Huid Den Haag

📞 070 239 00 93
✉️ denhaag@huid.com
📍 Plan jouw route

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
kwaliteitsregister paramedici

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Contact