Laser ontharing

Hoe fijn zou het zijn om je nooit meer te hoeven waxen? Zeg vaarwel tegen ongewenste haargroei door één van de beste lasers in Europa!

Wanneer je last hebt van ongewenste haargroei blijf je bezig met scheren of waxen. Het kost veel tijd, is pijnlijk en daarnaast blijven de haren terugkomen met irritaties, rode bultjes of ingegroeide haren als gevolg.

Hoe zou het zijn om jezelf nooit meer te moeten waxen voor een gelegenheid of een uitje? Of klaar te zijn met mogelijke irritaties en niet te moeten denken aan ongewenste haren? Door deze haren te laten laseren met één van de effectiefste lasers op dit moment, namelijk de GentleMax Pro, ben je van dit probleem af.

Al je haren zitten in haarzakjes, een follikel. Door het gebruik van een speciale laser kan het licht tot onder in het haarzakje komen waar de voeding van de haar vernietigd wordt, zodat de haar niet meer kan terug groeien.

Maak kennis met onze vakkundige huidtherapeuten

De huid is het grootse orgaan en heeft hierdoor specifieke zorg nodig. Deze zorg word bij Huid uitsluitend uitgevoerd door vakkundige huidtherapeuten met ervaring in verschillende huidtypes. Daarnaast zijn zij lid van het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten. Ook volgen zij regelmatig cursussen om hun kennis te verbreden / up to date te houden.

Onze laser heeft de volgende voordelen:

Geschikt voor ieder huidtype: Door het geïntegreerde behandelsysteem wordt er gebruik gemaakt van 2 lasers, namelijk de Alexandriet laser en de Nd:YAG laser.
Dunnere haren zijn geen probleem! Door de vernieuwde ontwikkelingen is de GentleMax Pro zo ontwikkeld dat deze niet alleen de dikke haren goed behandeld, maar ook de dunnere haren!
Krachtig koelingsysteem: De laser maakt gebruik van Cryo-koeling. Hierbij wordt er in extreem korte tijd een straal cryo vloeistof op de huid gespoten waarna direct de laserstraal volgt. De koeling van de cryo en de warmte van de laserstraal komen zo kort op elkaar op de huid, dat je niet persee voelt of het nu warm of koud aanvoelt.
Hoge kwaliteit en mooie resultaten: Gezien de Gentle Max Pro een van de beste lasers is op dit moment ga je voor kwaliteit in vergelijking met andere lasers. Dit betekent resultaat! Je wilt immers helemaal af van je ongewenste haren. Daar gaat het om!

Wat zeggen anderen over de laser ontharing?

Ervaring laser ontharing
laser ontharing ervaring 2

Of bekijk hieronder de video van Sofie die meer vertelt over de definitieve ontharing:

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

Het resultaat wat je kunt verwachten is dat je af bent van je ongewenste haargroei en je jezelf niet meer hoeft te scheren. Voor het beste resultaat zijn er gemiddeld 6 behandelingen nodig. De behandeling duurt minimaal een half uur tot een uur (afhankelijk van het aantal haren). Ook zal de huidtherapeut contact met je blijven houden voor de nazorg. Het gaat immers om het eind resultaat. Laser ontharing prijzen kun je hier vinden. Je ontvangt daarnaast ook nog een uitgebreid consult waar alles word uitgelegd.

Wil je zo snel mogelijk af van je ongewenste haargroei en wil je er niet nog maanden mee blijven zitten? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met een van onze huidtherapeuten.

Direct de behandeling boeken? klik hier

Meest gestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je eventueel nog vragen hebt. De meest gestelde vragen van onze cliënten vind je hieronder:

Wat zijn de prijzen voor een laserbehandeling?

De prijzen variëren per gebied van het lichaam. Klik hier voor een volledig overzicht van de prijzen.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er gemiddeld nodig?

Voor ontharen zijn er gemiddeld 6 behandelingen nodig.

Wordt de behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Bij laserbehandelingen zouden alleen behandelingen voor ontharen in het gelaat vergoed kunnen worden. Bekijk bij ons overzicht of er een vergoeding hiervoor binnen jouw zorgverzekeringspakket valt (klik hier).

Is een laserbehandeling pijnlijk?

Een behandeling met de laser kan soms gevoelig zijn. De laser heeft een geïntegreerd koelingssysteem wat de behandeling erg goed te doen maakt. Verder zou je het gevoel kunnen vergelijken met een elastiekje wat plaatselijk op de huid geschoten wordt, een klein schokje.

Is de GentleMax Pro ook te gebruiken bij een donkere huid?

Jazeker! De GentleMax Pro is door zijn gebruik van 2 lasers volledig veilig voor de donkere huid. Dit geldt voor laser ontharing en het behandelen van schimmelnagels.

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?

Na de behandeling kan de huid wat reageren met roodheid in verband met doorbloeding. Ook kunnen er zich op sommige plekken van de beharing lichte bobbeltjes vormen kort na de behandeling. Dit is puur een reactie op de warmte van de laser en neemt ook heel snel weer af.

Moet ik rekening houden met de zon?

Als de huid te zongebruind is kan de laser anders reageren. Om dit te voorkomen raden wij aan voor de behandeling 4 weken niet te zonnen. Mochten de gebieden die gelaserd worden vaak blootgesteld zijn aan de zon (denk aan gezicht, armen en eventueel benen) is het altijd aan te raden een goede SPF bescherming te gebruiken. Voor na de behandeling raden wij aan om 2 weken niet te zonnen. Hierbij geldt ook dat een goede SPF bescherming nodig is voor extra bescherming. Wil je liever persoonlijk advies? Stuur dan de huidtherapeut via [email protected] een mail met de uitleg. Dan kan zij precies aangeven wat ze aanraad in jouw situatie.

Waar kan ik verder rekening mee houden voor en na een behandeling?

Omdat wij het belangrijk vinden dat je goed voorbereid bent en omdat wij optimaal resultaat willen van de behandeling(en) hebben wij voor- en nazorg formulieren ontwikkeld. Klik hier om deze te bekijken.

ervaring
Meer dan 8 jaar ervaring
Uitsluitend HBO-opgeleide huidtherapeuten
Persoonlijk & Betrouwbaar
Ervaring met alle huidtypes
Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
js_loader
Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 179 recensies
js_loader

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |