Vera Scheurkogel

Receptioniste

Wie is Vera?

Hi, ik ben Vera, 22 jaar en werk sinds november 2020 met heel veel plezier bij Huid Rotterdam. Van jongs af aan heb ik al een passie voor de huid. Ik ben begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste en wilde graag meer uitdaging en verdieping. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Huidtherapie.

Wat doe je precies bij Huid?

Als receptioniste bij Huid Rotterdam ben ik het eerste aanspreekpunt van de kliniek. Ik beantwoord alle telefoontjes/mails en berichten. Ook zorg ik ervoor dat de kliniek netjes en schoon blijft. Tot slot ontvang ik alle cliënten in de kliniek.

Wat doe je zelf om jouw huid te onderhouden?

Om mijn huid te onderhouden onderga ik regelmatig behandelingen. Mijn huid kan heel erg onrustig worden door verschillende factoren van binnenuit mijn lichaam. Ik vind fruitzuurpeelings heel erg fijn om mijn acne onder controle te houden. In periodes waarin mijn huid een stuk rustiger is onderga ik graag een chemische peeling of een dermapen behandeling om de structuur van mijn huid te verbeteren.

Verder ben ik heel erg fan van de producten van Dermaceutic. Zo gebruik ik de Advanced Cleanser om in de ochtend en avond mijn huid te reinigen. Verder gebruik ik twee keer in de week de Foamer 5 om mijn huid te exfoliëren. Om mijn huid te hydrateren gebruik ik de Hyal ceutic. Tot slot gebruik ik de Sun Ceutic Tinted om mijn huid overdag te beschermen tegen de zon.  

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |