fbpx

Tom de Haan

Marketing

Wie is Tom?

Mijn leeftijd is geheim (grapje). Ik ben tijdens het schrijven van deze tekst 30 jaar en woon in Spijkenisse. Ik ben een echte bourgondiër maar wissel dat af met lekker veel sporten om gezond te blijven. Naast het genieten van het leven en leuke dingen ondernemen ben ik altijd geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling, ondernemen en vind ik familie belangrijk. Daarnaast vind ik het heerlijk om te koken voor familie, vrienden en mijn vriendin.

Wat doe je precies bij Huid?

Bij Huid Rotterdam ben ik commercieel directeur. Door mijn jarenlange ervaring in online marketing help ik graag mensen wegwijs te maken op onze website en nieuwe acties te creëren, zodat zoveel mogelijk mensen de perfecte oplossing vinden voor hun huid (probleem).

Wat doe je zelf om jouw huid te onderhouden?

Om mijn huid goed te onderhouden en plekken zoals puistjes te voorkomen gebruik ik de producten van Dermaquest en Dermaceutic. Normaal reinigde ik mijn gezicht onder de douche, maar ik heb geleerd dat water alleen niet voldoende is. Daarom gebruik eerst de Advanced Cleanser om de huid goed te reinigen. Vervolgens de B5 Moisture Matte ivm ik een vettere huid heb. Daarna als laatst de Sun Ceutic. Voor het slapen gebruik ik de Foamer 15 om weer de huid goed te reinigen. Daarna gebruik ik van Dermaquest de Dermaclear Serum. Dit helpt perfect tegen puistjes/plekken. Als laatst gebruik ik de Light ceutic. Als man was het wel wennen moet ik eerlijk zijn. Maar het resultaat heeft mij overtuigd en daarom zal ik het altijd blijven gebruiken.

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |