fbpx

Tania Becks

Receptioniste

Wie is Tania?

Hi, ik ben Tania, 26 jaar en werk sinds november 2020 met veel plezier bij HU!D Rotterdam.

Wat doe je precies bij Huid?

Als receptioniste bij HU!D Rotterdam sta ik u te woord wanneer u naar de kliniek komt of belt. Ook beantwoord ik de e-mail, Facebook chat en zorg ik ervoor dat de webshop bestellingen worden verwerkt en opgestuurd. Daarnaast zorg ik ervoor dat de kliniek er gedurende de dag netjes uitziet en de was wordt gedaan, zodat de huidtherapeuten daar niet aan hoeven te denken.

Wat doe je zelf om jouw huid te onderhouden?

Ik heb een hele lastige huid; deze is erg gevoelig voor acne en postinflammatoire hyperpigmentatie (PIH), dus ik moet erg oppassen met bepaalde producten en behandelingen. Ik reinig mijn huid tweemaal daags met de Advanced Cleanser van Dermaceutic, deze is erg zacht voor de huid en zorgt ervoor dat mijn huid gereinigd maar niet droog aanvoelt. Overdag gebruik ik altijd een Sun Protection Factor (SPF) met een tint, zoals de Derma Defense SPF 50 - Medium Tint en in de avond gebruik ik de Hyal Ceutic, deze is hydraterend en herstellend voor de huid.

Elke 6 tot 8 weken probeer ik een fruitzuurpeeling of vitamine C peeling te ondergaan om mijn huid te onderhouden en om de 3 maanden vind ik het prettig om een Dermapen behandeling te krijgen. Dit zorgt ervoor dat mijn huid in topconditie blijft, mijn acne onder controle blijft en mij van mijn pigmentvlekken en acne littekens verhelpt.

Huid logo
Huid ervaringen

📞 010 340 08 58
✉️ rotterdam@huid.com
📍 Plan jouw route

Huid Den Haag

📞 070 239 00 93
✉️ denhaag@huid.com
📍 Plan jouw route

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
kwaliteitsregister paramedici

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Contact