Silvie de Bus

Huidtherapeut

AGB-code: 90110834
KP: 39105874988
NVH: 520885

Wie is Silvie?

Hoi! Mijn naam is Silvie. Ik ben sinds kort het team komen versterken als voltijd huidtherapeut. In mijn vrije tijd sport/dans ik veel en vind ik het leuk om te bloggen over de huid. Hiervoor doe ik veel onderzoek naar de relatie tussen voeding en de huid.

Waarom ben je huidtherapeut geworden?

In de puberteit kreeg ik zelf veel last van acne en ben ik mijn zoektocht begonnen naar wat ik hieraan kon doen. Heel veel dingen hielpen niet. Tot ik bij een huidtherapeut kwam die mij advies gaf over behandelingen en de juiste producten die voor mijn huid geschikt waren! Vanaf dat moment wist ik dat ik zelf ook huidtherapeut wilde worden. Zodat ik andere mensen weer verder kan helpen met huidproblemen.

Wat doe je zelf om jouw huid te onderhouden?

Om mijn huid te onderhouden doe ik regelmatig een dermapen behandeling. Deze behandeling is heel mooi bij grove poriën, fijne lijntjes, acne littekens etc. Daarnaast gebruik ik elke avond de foamer 15 reiniger van Dermaceutic en de light ceutic nachtcréme van Dermaceutic. Deze producten bevatten glycolzuur die mij helpen om mijn grove poriën te verminderen.

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |