fbpx

Rebekka Snaterse

Huidtherapeut

AGB-code: 90111711
KP: 39106210588

Wie is Rebekka?

Hi! Ik ben Rebekka, 25 jaar en werk sinds september bij Huid Den Haag.

Waarom ben je huidtherapeut geworden?

Al zolang ik mij kan herinneren vind ik het leuk om bezig te zijn met uiterlijk verzorging en het verzorgen van mijn huid. Mijn passie voor de huid is met de jaren gegroeid en na een meeloop dag bij de opleiding Huidtherapie wist ik het zeker; Ik wil Huidtherapeut worden. Andere mensen helpen om zich comfortabel en zelfverzekerd te voelen in hun eigen huid vind ik het leukste van mijn vak.

Wat doe je zelf om jouw huid te onderhouden?

Ik vind het fijn om eens in de paar maanden een peeling te doen om mijn huid te onderhouden. De Hibiscus peel en de Pumpkin peel zijn mijn favorieten omdat deze ontstekingen verminderen en geschikt zijn voor mijn gevoelige huid. Verder heb ik snel last van roodheden dus laat ik twee keer per jaar rode vaatjes op mijn wangen/neus weg laseren.

Thuis gebruik ik 2 keer per dag de Advanced cleanser van Dermaceutic om al het vuil en overtollige talg van mijn gezicht te verwijderen. In de ochtend breng ik een zonbescherming met factor 50 aan om mijn huid goed te beschermen tegen UV straling. ’S Avonds gebruik ik om de dag de Light ceutic creme van Dermaceutic, om dode huidcellen te verwijderen en de volgende producten nog beter te laten intrekken. Vervolgens smeer ik het Hyalu serum op mijn huid voor extra hydratatie en ik sluit af met de Hyal Ceutic om de huid ’s nachts te laten herstellen.

Huid logo
Huid ervaringen

📞 010 340 08 58
✉️ rotterdam@huid.com
📍 Plan jouw route

Huid Den Haag

📞 070 239 00 93
✉️ denhaag@huid.com
📍 Plan jouw route

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
kwaliteitsregister paramedici

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Contact