fbpx

Noa Baggen

Receptioniste

Wie is Noa?

Hallo! Mijn naam is Noa, ik ben 25 jaar en ik kom uit Limburg. Drie jaar geleden ben ik verhuisd naar Leiden om te kunnen starten aan de studie Huidtherapie. Sinds enkele maanden ben ik nu ook werkzaam bij Huid Den Haag als receptioniste.

Wat doe je precies bij Huid?

Op jonge leeftijd raakte ik geïnteresseerd in alles omtrent de huid.

Huidverzorgingsproducten spraken mij aan, maar ook de relatie met voeding en een gezonde leefstijl hielden mij van jongs af aan al bezig. Na het afronden van de opleiding tot schoonheidsspecialiste, wilde ik mij graag nog verder verdiepen in de huid en meer kunnen betekenen voor cliënten met huidproblematiek. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de studie Huidtherapie en werk ik sinds enkele maanden met veel plezier als receptioniste bij Huid Den Haag. Ik ontvang de cliënten, plan de afspraken in en houdt telefonisch en via de e-mail contact. Daarnaast leer ik ontzettend veel van mijn collega’s huidtherapeuten en door trainingen, wat enorm bijdraagt aan mijn ontwikkeling tot aankomend huidtherapeut.

Wat doe je zelf om jouw huid te onderhouden?

Ik ben mij ervan bewust dat onze huid ons grootste orgaan is. Een goede dagelijkse verzorging is voor mij dan ook van essentieel belang. Thuis gebruik ik de Advanced Cleanser van Dermaceutic, zowel in de ochtend als in de avond. Dit product reinigt de huid en is bovendien ook ideaal voor de gevoelige huid. Daarnaast gebruik ik in de ochtend de Hyal Ceutic dagcrème van Dermaceutic. Een hydraterende crème, die voorkomt dat mijn huid uitgedroogd raakt en vormt een beschermlaag tegen invloeden van buitenaf. In de avond verwissel ik de Hyal Ceutic dagcrème met de Light Ceutic nachtcrème van Dermaceutic. Deze crème zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd en mijn huid daardoor niet meer dof oogt. Deze producten samen zorgen ervoor dat mijn huid dagelijks verzorgd word met efficiënte ingrediënten. Hiernaast laat ik de huid op zijn tijd nog dieper reinigen met een peeling van Dermaquest en stimuleer ik de aanmaak van nieuwe huidcellen door een microneedling behandeling te ondergaan.

Huid logo
Huid ervaringen

📞 010 340 08 58
✉️ rotterdam@huid.com
📍 Plan jouw route

Huid Den Haag

📞 070 239 00 93
✉️ denhaag@huid.com
📍 Plan jouw route

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
kwaliteitsregister paramedici

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Contact