fbpx

Nadie van Beek

Huidtherapeut

AGB-code: 90105800
KP: 39104102388

Wie is Nadie?

Ik ben Nadie, 27 jaar en ik woon in Breda. Ik ben in 2018 afgestudeerd als huidtherapeut en sinds januari 2022 gestart als huidtherapeut bij HU!D Rotterdam.

Waarom ben je huidtherapeut geworden?

Vroeger was ik nog niet bekend met het vak huidtherapie totdat ik zelf last kreeg van acneklachten. Ik ben uiteindelijk bij een huidtherapeut terecht gekomen waar mijn huid enorm is opgeknapt. Ik was erg onder de indruk van het vak. Ik wilde anderen ook graag helpen naar een mooiere en gezondere huid. Ik wilde anderen zekerder laten voelen over zichzelf. Ik ben toen naar de open dagen en meeloopdagen van de opleiding huidtherapie geweest en ik wist meteen: dit is wat ik later wil gaan doen. Tot op de dag van vandaag ben ik enorm blij en trots dat ik huidtherapeut ben.

Wat doe je zelf om jouw huid te onderhouden?

Thuis gebruik ik iedere avond de Dermaceutic Foamer 15 om mijn huid te reinigen en de Dermaceutic Light Ceutic als nachtcrème. Beide producten bevatten glycolzuur waardoor de dode huidcellen verwijderd worden en waardoor ik minder last heb van puistjes en onzuiverheden. Daarnaast voelt mijn huid na het gebruik van deze producten erg zacht en glad aan. In de ochtend reinig ik mijn huid met de Dermaceutic Advanced Cleanser waarna ik de Dermaceutic Hyal Ceutic aanbreng. Beide producten zijn mild voor mijn huid en zorgen ervoor dat mijn huid gehydrateerd wordt. 

Naast de thuisproducten vind ik het ook fijn om regelmatig een peeling te krijgen. Dit wisselt van een amandelzuur peeling tot aan de milk peeling. Deze peelings zorgen ervoor dat ik minder last krijg van een vette huid en puistjes en onzuiverheden. Ik merk dat mijn huid echt wordt opgefrist en een 'boost' krijgt. Meestal doe ik een peeling om de 4 weken.

Huid logo
Huid ervaringen

📞 010 340 08 58
✉️ rotterdam@huid.com
📍 Plan jouw route

Huid Den Haag

📞 070 239 00 93
✉️ denhaag@huid.com
📍 Plan jouw route

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
kwaliteitsregister paramedici

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Contact