fbpx

Margot van Leeuwen

Receptioniste

Wie is Margot?

Hi! Ik ben Margot, ik ben 22 jaar en heb een groot deel van mijn leven in Noord-Brabant gewoond. Ik hou erg van reizen en heb na de middelbare school zelfs een jaartje in Amerika gewoond. Na mijn High School Exchange Year ben ik naar Den Haag verhuisd om te beginnen met de opleiding Huidtherapie. Dit is alweer bijna vier jaar geleden. Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam bij Huid als receptioniste naast dat ik aan het afstuderen ben.

Wat doe je precies bij Huid?

Bij Huid Den Haag werk ik als receptioniste, en ontvang ik u graag met een glimlach. Gedurende dag houd ik me bezig met het beantwoorden van telefoontjes, mailtjes en berichtjes. Ook zorg ik er voor dat de kliniek er netjes uit ziet door onder andere van top tot teen met de stofzuiger er doorheen te gaan en wasjes te draaien.

Wat doe je zelf om jouw huid te onderhouden?

Ik heb zelf erg last van hormonale acne in combinatie met een gevoelige huid. In de ochtend en avond was ik mijn gezicht graag met de zachte Advanced Cleanser van Dermaceutic, dit haalt gelijk een deel van mijn make-up eraf. Daarna gebruik ik de Oxybiome om de rest van make-up te verwijderen en deze helpt ook gelijk tegen de roodheden en ontstekingen. 'S morgens draag ik graag K-Ceutic, deze bevat SPF 50 en biedt bescherming tegen de zon maar werkt ook als een dagcrรจme. In de avond sluit ik af met het Delicate Soothing Serum om de roodheid in mijn gezicht te verminderen en de Hyal Ceutic zodat mijn huid goed gehydrateerd is.

Huid logo
Huid ervaringen

๐Ÿ“ž 010 340 08 58
โœ‰๏ธ rotterdam@huid.com
๐Ÿ“ Plan jouw route

Huid Den Haag

๐Ÿ“ž 070 239 00 93
โœ‰๏ธ denhaag@huid.com
๐Ÿ“ Plan jouw route

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
kwaliteitsregister paramedici

ยฉ 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Contact