Loïs Post

Huidtherapeut

AGB-code: 
KP: 

Wie is Loïs ?

Hoi! Mijn naam is Loïs en ik kom uit Breda. Sinds de zomer van 2023 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut en sinds kort met veel plezier werkzaam bij Huid Rotterdam.

Waarom ben je huidtherapeut geworden?

Voordat huidtherapie op mijn pad kwam heb ik iets heel anders gestudeerd. Mijn interesse in de gezondheidszorg is altijd gebleven en toen ik hoorde dat iemand in mijn omgeving huidtherapie studeerde, wist ik gelijk dat ik dat ook wilde doen. Tijdens de opleiding is deze interesse alleen maar gegroeid. Nu ben ik heel blij dat ik mag werken als huidtherapeut. Ik geef mensen graag persoonlijke aandacht en vind het fijn om klanten op hun gemak te stellen. Daarnaast is het werk heel gevarieerd, omdat elke huid anders is. Zo is elke dag weer anders!

Wat doe je zelf om jouw huid te onderhouden?

Ik heb een droge en vochtarme huid dus vind het belangrijk om mijn huid goed te voeden en hydrateren. Zelf gebruik ik elke avond de Foamer15 om dode huidschilfers te verwijderen. ‘s Ochtends en ‘s avonds gebruik ik de Regen Ceutic die mijn huid goed hydrateert. In de ochtend gebruik ik elke dag een SPF die mijn huid goed beschermt tegen de zon.

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |