fbpx

Julie van Holten

Huidtherapeut / Manager

AGB-code: 90107852
KP: 39104893188
NVH: 520522

Wie is Julie?

Hi! Ik ben Julie, ik ben 25 jaar en ik werk nu 1,5 jaar met heel veel plezier bij Huid Rotterdam.

Waarom ben je huidtherapeut geworden?

Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met uiterlijke verzorging. Vanaf de middelbare school ben ik me gaan verdiepen in gezichtsverzorging en ingrediëntenleer en gaf ik familieleden en vriendinnen adviezen over hoe ze het beste voor hun huid konden zorgen. Het vak huidtherapie is dan ook op mijn lijf geschreven. Er is echt niks leukers dan mensen met een lach om hun gezicht de deur uit te laten gaan, met een huid waarin ze zich goed voelen.

Wat doe je zelf om jouw huid te onderhouden?

Ik vind het prettig om iedere 6 weken een peeling te doen om mijn huid te onderhouden. Ik wissel vaak tussen de Milk peel en de C Infusion peel. De milk peel verfijnd mijn poriën en vervaagd pigment en de C Infusion peel doe ik als ik een feestje heb en daarvoor een mooie glow wil. Daarnaast doe ik 2 keer per jaar een chemische peeling. Ik doe dit altijd in maart en september en zie dit als de grote schoonmaak van mijn huid. Jammer genoeg heb ik heel snel last van pigmentvlekken, maar de behandelingen houden dit onder controle.

Thuis gebruik ik iedere ochtend de Skinbrite Cleanser van DermaQuest om pigment te onderdrukken. Door de toevoeging van vitamine C begin ik mijn dag altijd fris en fruitig. Daarna breng ik de C25 cream van DermaCeutic aan voor hydratatie en eindig ik zowel in de zomer als in de winter met de Derma Defense SPF50 Light om mijn huid goed te beschermen tegen de zon. 's Avonds verwijder ik mijn make-up met de Universal Cleansing Oil van DermaQuest en reinig ik daarna mijn huid met de Foamer 15 van DermaCeutic om dode huidcellen te verwijderen. Hiermee voorkom ik dat mijn huid dof wordt. Tot slot breng ik de Light Ceutic nachtcrème van DermaCeutic aan. Ook deze crème gebruik ik ter voorkoming van pigmentvlekken en daarnaast krijg ik er een hele mooie, zachte huidstructuur van.

Huid logo
Huid ervaringen

📞 010 340 08 58
✉️ rotterdam@huid.com
📍 Plan jouw route

Huid Den Haag

📞 070 239 00 93
✉️ denhaag@huid.com
📍 Plan jouw route

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
kwaliteitsregister paramedici

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Contact