fbpx

Isa Lodder

Huidtherapeut

AGB-code: 90114217

KP: 39106935988

Wie is Isa?

Hi! Mijn naam is Isa en met trots kan ik zeggen dat ik huidtherapeut ben bij HUID Rotterdam.

Waarom heb je voor huidtherapie gekozen?

Al vanaf de puberteit ben ik bezig met het testen van verschillende producten voor mijn huid. Ik heb altijd een grote interesse gehad voor skincare en veel verschillende merken geprobeerd. Inmiddels heb ik de juiste producten gevonden die goed bij mijn huid passen. Door deze grote passie kwam het niet als een verrassing dat ik de hbo-opleiding Huidtherapie wilde gaan volgen in Den Haag.

Inmiddels heb ik de opleiding succesvol afgerond en ben ik nu als huidtherapeut werkzaam bij HUID Rotterdam. Wat ik het leukste vind aan het werken als huidtherapeut is dat geen enkele dag hetzelfde is. Iedere huid is anders en ik vind het leuk om samen te ontdekken welke producten en behandelingen er bij jouw huid passen. Het allerleukste vind ik wanneer ik jouw als klant na een aantal behandelingen weer zelfverzekerd en met een glimlach de deur uit kan laten gaan.

Wat doe je zelf om jouw huid te onderhouden?

Ik ben al een tijdje fan van het merk Dermaceutic. Ik gebruik de producten hiervan zowel in de ochtend als in de avond om mijn huid fris en egaal te houden. Op dit moment heb ik mijn huid goed onder controle maar toen ik jonger was heb ik regelmatig last gehad van de welbekende jeugdpuistjes. De producten die ik gebruik zijn gericht op het reguleren van mijn talgproductie om nieuwe onzuiverheden zo veel mogelijk te voorkomen en om pigmentvlekken tegen te gaan. Ik vind het namelijk heerlijk om te genieten van de zon maar ik doe dit wel zo verstandig mogelijk om de schade aan mijn huid zo veel mogelijk te beperken.

Huid logo
Huid ervaringen

📞 010 340 08 58
✉️ rotterdam@huid.com
📍 Plan jouw route

Huid Den Haag

📞 070 239 00 93
✉️ denhaag@huid.com
📍 Plan jouw route

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
kwaliteitsregister paramedici

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Contact