Ilona Stuivenberg

Huidtherapeut

AGB-code: 90112107
KP: 9106204988
NVH: 520970

Wie is Ilona?

Ik ben Ilona, 36 jaar en sinds kort werkzaam bij Huid Rotterdam als Huidtherapeut.

Waarom ben je huidtherapeut geworden?

Vanaf jongs af aan wilde ik graag schoonheidsspecialiste worden. Ondanks deze wens ben ik bedrijfskunde gaan studeren en heb ik in het bedrijfsleven en HR gewerkt. Na een tijdje begon het te kriebelen en ben ik op latere leeftijd terug naar school gegaan. Niet voor de opleiding tot schoonheidsspecialiste, maar voor die van Huid-en Oedeemtherapeut. Iets waar ik geen seconde spijt van heb gehad.

Wat doe je zelf om jouw huid te onderhouden?

Omdat ik zelf een probleem huid heb met een overgevoeligheid voor acne, pigment en diffuse roodheid, weet ik hoe het voelt om niet altijd lekker in je velletje te zitten. Gelukkig is mijn huidconditie erg verbeterd sinds ik meer kennis over de huid heb verkregen. Ik gebruik zelf graag de Foamer met 15% glycolzuur, dit verbetert mijn talgregulatie. Wat ervoor zorgt dat ik minder puistjes krijg. Daarnaast wissel ik de volgende producten s’avonds met elkaar af;

* de light ceutic (tegen pigment)

* Radiance brightening cream (de naam zegt het al)

Daarnaast ben ik een grote fan van Dermapen behandelingen omdat deze behandeling erg mooie resultaten geeft qua huidstructuur verbetering. Mocht je op mijn behandel stoel komen te zitten, wordt het mijn missie jou (weer) lekker in je vel te krijgen met een oprecht advies en of behandeling. Tot snel!

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |