Hilde Poppelaars

Huidtherapeut / Orthomoleculair Theapeut

AGB-code: 90109316
KP: 39105656988

Wie is Hilde?

Ik ben Hilde Poppelaars en ben met veel plezier werkzaam bij Huid Rotterdam als huidtherapeut en orthomoleculair therapeut.

Waarom ben je huidtherapeut geworden?

Van jongs af aan wist ik al dat ik iets in de cosmetische branche wilde gaan doen. Na de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste ben ik mijzelf verder gaan ontwikkelen tot huidtherapeut om nog meer kennis over de huid te krijgen. Als huidtherapeut voer ik verschillende behandelingen uit van peelings tot laser afhankelijk van de hulpvraag van de klant. Ik vind het erg belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en heb mijzelf om deze reden verder verdiept in de orthomoleculaire therapie. Met deze toevoeging hoop ik mensen te kunnen helpen zowel van binnen als van buitenaf om zich fijn en mooi in hun huid te voelen.

Wat doe je zelf om jouw huid te onderhouden?

Ikzelf heb een vette huid waarbij gemakkelijk veel kleine mee-eters ontstaan. Om dit onder controle te houden vind ik het fijn om in de zomer een fruitzuur peeling te ondergaan zoals de pumpkin peeling. In de winter pak ik mijn huid intensiever aan door middel van een chemische peeling en de dermapen. Naast behandelingen gebruik ik verschillende producten om mijn huid in een goede conditie te houden. In de ochtend reinig ik mijn huid met de advanced cleanser. Vervolgens breng ik de skinbiotic fluide aan en daaroverheen de water gel zonbescherming. Zo is mijn huid gedurende de dag goed verzorgd en beschermt tegen de zon. In de avond reinig ik met de foamer 15. Het reinigen doe ik twee keer om goed alle make-up en viezigheid van mijn gezicht te wassen. Vervolgens breng ik de hyal ceutic of de actibiome aan. Dit ligt eraan of ik mijn huid extra wil hydrateren of wat wil doen aan de mee-eters.

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |