fbpx

Grace Bont

Huidtherapeut
Wie is Grace?

Hi, ik ben Grace, 25 jaar en met veel plezier werkzaam als huidtherapeut bij HUID Rotterdam. Ik heb heel mijn leven in Bergschenhoek (een dorpje vlak bij Rotterdam) gewoond. Inmiddels woon ik al meer dan 2,5 jaar met heel veel plezier samen met mijn vriend in een appartement in Rotterdam-IJsselmonde.

Waarom ben je huidtherapeut geworden?

Voor de opleiding huidtherapie heb ik de opleiding tot doktersassistente gevolgd en heb ik ook een tijd als assistente gewerkt. Ik merkte dat ik het meeste plezier haalde uit het behandelen van patiënten en mensen tevreden de deur uitsturen, maar de administratieve werkzaamheden, zoals telefoneren en baliewerkzaamheden, bevielen mij minder. Toen ik besloot om door te studeren kwam ik de opleiding huidtherapie tegen en dit sprak mij meteen aan. De hele dag mensen met huidproblemen behandelen en hen met een glimlach de deur uitsturen is toch super waardevol en mooi werk. Ik heb zelf in mijn puberteit enorm veel last gehad van acne en daar heel erg mee gestruggeld. Ik weet hoe het is om niet meer te weten wat je nou moet doen en wat het beste is voor je huid. Ook de schaamte die er soms bij komt kijken is heel herkenbaar dus om mensen nu met huidproblemen te kunnen helpen vind ik super mooi en leuk werk. Inmiddels heb ik al veel mensen met verschillende huidproblemen met veel plezier geholpen!

Wat doe je zelf om jouw huid te onderhouden?

Een goede huidverzorgingsroutine die goed bij je huid past vind ik erg belangrijk. Met name omdat ik vroeger zoveel producten heb gebruikt die niet bij mijn huid paste, waardoor mijn huidproblemen dus alleen maar erger werden. In de ochtend begin ik met het reinigen van mijn gezicht met de Advanced Cleanser van Dermaceutic. Deze is super zacht voor de huid en reinigt mijn huid goed. Hierna breng ik als dagcrème de Hyal Ceutic aan. Deze hydrateert mijn huid de hele dag door zonder een vettig laagje achter te laten. Hierna breng ik de Gel-oil free SPF aan van Heliocare. Deze SPF trekt lekker in en zo is mijn gezicht elke dag beschermd tegen de zon. In de avond gebruik ik weer de Advanced Cleanser om te reinigen en mijn make-up eraf te halen. Hierna gebruik ik de Foamer 15 om mijn huid te exfoliëren, zodat de dode huidcellen worden verwijderd en mijn huid heerlijk zacht en glad aanvoelt. Als nachtcrème gebruik ik dagelijks de Radiance crème. Dit is zeker een favoriet van mij!

De behandeling die ik het leukste vind om uit te voeren, maar ook de behandeling die ik zelf het liefste krijg is microneedling middels de Dermapen. Ik vind de Dermapen een alleskunner en merk dat dit heel veel doet voor mijn huid, omdat het de aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en mijn huid erdoor egaliseert. Ook zie ik mooie resultaten bij klanten waar ik deze behandeling op heb uitgevoerd.

Huid logo
Huid ervaringen

📞 010 340 08 58
✉️ rotterdam@huid.com
📍 Plan jouw route

Huid Den Haag

📞 070 239 00 93
✉️ denhaag@huid.com
📍 Plan jouw route

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
kwaliteitsregister paramedici

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Contact