''Tijdens mijn studie ben ik gaan bloggen over huidverzorging op mijn eigen website en dit doe ik nog steeds met heel veel plezier.''

In 2015 ben ik afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam als Ruimtelijk Vormgever. Creativiteit zit in mij en dit kan ik bij HU!D erg goed combineren. Binnen dit bedrijf ben ik dan ook werkzaam op de Marketing afdeling als coördinator. De afwisseling tussen het behandelen van patiënten en mijn creatieve uiting is dan ook een hele fijne balans.

Tijdens mijn studie Huidtherapie ben ik gaan bloggen over huidverzorging op mijn eigen website en dit doe ik nog steeds met heel veel plezier. Daarnaast schreef ik in 2019 maandelijks een column voor het Nederlandse Tijdschrift Voor Huidzorg. In mijn vrije tijd beoefen ik veel yoga en volg ik momenteel een opleiding tot Ayurvedisch therapeut. Het doel van Ayurveda is om het welzijn van het individu te bevorderen door een holistische benadering van gezondheid, waarbij lichaam, geest en ziel in balans worden gebracht.

- Fabienne


AGB-code: 90108150
KP: 39105223388

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |