fbpx

Fabienne Konings

Huidtherapeut en Marketingcoördinator

AGB-code: 90109279
KP: 39105607188

Wie is Fabienne?

Hoi! Mijn naam is Fabienne en ik ben 30 jaar. Ik ben al enige tijd werkzaam bij HUID Rotterdam. 

Waarom ben je huidtherapeut geworden?

Ik heb een grote passie voor de huid en verdiep mij hierin sinds mijn tienerjaren. Ik vond het maar al te interessant om verschillende producten uit te proberen zoals reinigers, maskers, crèmes, noem maar op. Later ben ik meer verdieping gaan zoeken in de wereld van huidverzorging en alles daaromheen. Mijn studiekeuze was dan ook snel gemaakt!

Tijdens mijn studie ben ik gaan bloggen over huidverzorging op mijn eigen website en dit doe ik nog steeds met heel veel plezier. Daarnaast schreef ik in 2019 maandelijks een column voor het Nederlandse Tijdschrift Voor Huidzorg. In mijn vrije tijd ga ik graag paardrijden en uit eten en breng ik tijd door met mijn vrienden. Ik vind het heerlijk om erop uit te gaan.

Wat doe je zelf om jouw huid te onderhouden?

Ik ben een heel groot fan van het merk Dermaceutic en kan inmiddels wel stellen dat ik de gehele collectie op mijn badkamerplankje heb staan. Ik wissel hier in af en bekijk met de dag waar mijn huid behoefte aan heeft. Maar over het algemeen heb ik een droge huid dus hydratatie vind ik belangrijk. Ik zal je een opsomming geven hoe mijn dagelijkse routine er gemiddeld uitziet. Ik reinig mijn huid met twee verschillende cleansers namelijk; de Advanced Cleanser en de Foamer 15. De Advanced Cleanser gebruik ik iedere avond en de Foamer 15 zo 3 keer per week om mijn huid te exfoliëren. Als nachtcrème gebruik ik de Light Ceutic. In de ochtend reinig ik mijn huid niet. In plaats daarvan breng ik na het douchen een toner aan (Oxbiome) om mijn huid toch een fris en schoon gevoel te geven. Om de huid te hydrateren gebruik ik de Regen Ceutic met daar overheen DermaDefense ter bescherming.

Qua behandelingen doe ik een keer in de zoveel tijd een Milk Peel. Voor mijn huid is deze peeling echt voldoende. Daarnaast vind ik het ook fijn om af en toe mijn huid een massage te geven middels de Jade roller. Goed voor de doorbloeding en even lekker een relax momentje voor mijzelf

Huid logo
Huid ervaringen

📞 010 340 08 58
✉️ rotterdam@huid.com
📍 Plan jouw route

Huid Den Haag

📞 070 239 00 93
✉️ denhaag@huid.com
📍 Plan jouw route

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
kwaliteitsregister paramedici

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Contact