fbpx

Ellen de Haan

Huidtherapeut

AGB-code: 90102293

KP: 39100714688
NVH: 505471

Wie is Ellen?

Hallo! Ik ben Ellen, 30 jaar en woon in Spijkenisse.

Waarom ben je huidtherapeut geworden?

Zelf ben ik begonnen met de opleiding Schoonheidsspecialiste. Toen ik dit had afgerond zocht ik nog meer diepgang in het behandelen van de huid en wilde ik graag meer toegang hebben tot verschillende en hogere behandelmogelijkheden. Mijn keuze qua studie was dus snel gemaakt, want Huidtherapie was de perfecte stap om dit doel te bereiken. Als huidtherapeut heb je een 4-jarige HBO-opleiding gevolgd waarbij de stof verder gaat dan dat ik daarvoor heb gekregen. Als huidtherapeut vind ik het geweldig om echt een behandelplan te maken met iemand, waarbij je ook echt de verschillen gaat zien in de huid.

Wat doe je zelf om jouw huid te onderhouden?

Ik zorg er zeker voor dat mijn huid goed wordt onderhouden. Zelf heb ik last van wat overmatige pigmentatie in mijn huid en wil ik door middel van de juiste producten en behandelingen natuurlijk ook dat mijn huid er zo lang mogelijk zo goed mogelijk eruit blijft zien. Qua behandelingen doe ik eens in de 6 weken een fruitzuurpeeling en doe ik 2 keer in het jaar een chemische peeling. De chemische peeling verminderd mijn pigmentatie beter en verkleint mijn poriΓ«n, waardoor mijn huid gladder en meer gevoed is. Ook laat ik 2 keer jaar de dermapen behandeling uitvoeren om de structuur en de celverdeling van mijn huid optimaal te houden. Mijn product ritueel ziet er als volgt uit:

- 's ochtends: reinigen met de Advanced Cleanser, de huid verzorgen en voeden met de C25 Cream en de Hyal Ceutic en hierna de huid beschermen met de Sun Ceutic Tinted of de Lycogel Tint nr. 1

- 's avonds: make-up verwijderen met de Advanced Cleanser, de huid reinigen met de Foamer 15, de huid verzorging en voeden met de Light Ceutic en dan gebruikt ik hierna afwisselend de Activ Retinol 0.5 en plaatselijk de Yellow Cream.

- aanvullend: 1x per week de Algae Polishing Scrub waardoor mijn andere producten beter in de huid worden opgenomen.

Huid logo
Huid ervaringen

πŸ“ž 010 340 08 58
βœ‰οΈ rotterdam@huid.com
πŸ“ Plan jouw route

Huid Den Haag

πŸ“ž 070 239 00 93
βœ‰οΈ denhaag@huid.com
πŸ“ Plan jouw route

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
kwaliteitsregister paramedici

Β© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Contact