fbpx

Daphne Rutten

Huidtherapeut en Floormanager

AGB: 90115125

KP: 39106942088

Wie is Daphne?

Hallo, mijn naam is Daphne. Ik ben 23 jaar en kom oorspronkelijk uit Den Bosch. Momenteel woon ik alweer 4 jaar in Den Haag vanwege mijn opleiding. Sinds november 2021 ben ik werkzaam bij Huid Den Haag.

Wat doe je precies bij Huid?

Ik vind het voornamelijk belangrijk om mensen te helpen met hun huidproblemen en om ze hierbij een zo eerlijk mogelijk advies te geven. Ik ben ervan overtuigd dat het combineren van de juiste behandelingen met de juiste thuisproducten het beste resultaat kan geven.

Wat doe je zelf om jouw huid te onderhouden?

Het dagelijks verzorgen van mijn huid vind ik erg belangrijk. Zo reinig ik iedere ochtend en avond mijn huid. Daarnaast gebruik ik 's avonds de Foamer 15. Hier ben ik erg tevreden over. Dit product verwijdert de dode huidcellen en reinigt de huid. Daarnaast is mijn huid vrij gevoelig voor pigment dus het gebruik van een goede zonbescherming zoals de Sun Ceutic is voor mij onmisbaar. Daarnaast gebruik ik elke ochtend een antioxidant om mijn huid extra te beschermen tegen de zon. Momenteel ben ik erg enthousiast over het Skin Brite serum van Dermaquest. Dit serum bevat veel antioxidanten en is gericht op het voorkomen van verkleuringen (pigment). Elke ochtend en avond gebruik ik ook een goede moisturizer die mijn huid helpt bij het hydrateren. Naast het gebruik van deze producten doe ik graag een behandeling zoals een chemische peeling of een dermapen behandeling. Hiermee stimuleer ik de aanmaak van nieuwe huidcellen en zorgt het ervoor dat mijn huid meer egaliseert.

Huid logo
Huid ervaringen

📞 010 340 08 58
✉️ rotterdam@huid.com
📍 Plan jouw route

Huid Den Haag

📞 070 239 00 93
✉️ denhaag@huid.com
📍 Plan jouw route

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
kwaliteitsregister paramedici

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Contact