Danique Moor

Huidtherapeut

AGB-code: 90112031

KP: 39106229788
NVH: 520973

Wie is Danique?

Hi! Mijn naam is Danique Moor en binnen HUID ben ik werkzaam als huidtherapeut. Naast mijn werk als huidtherapeut ben ik ook nog werkzaam bij een ander bedrijf in de marketing.

Mijn passie voor het vak stopt niet na werktijd. In mijn vrije tijd spendeer ik namelijk veel tijd om mensen via Instagram te informeren over de huid. Ik vind het supertof dat ik op deze manier informatie voor iedereen toegankelijk kan maken. Verder is stilzitten niks voor mij. Mijn overige vrije tijd vul ik graag in met paardrijden, dansen en gezellige dingen ondernemen met vrienden en familie!

Waarom ben je huidtherapeut geworden?

Mijn interesse voor het vak is ontstaan tijdens een open dag van de opleiding Huidtherapie. Toen ik hierin opmerkte wat een huidtherapeut voor iemand kan betekenen, was ik direct om! Dit is tevens hetgeen wat ik nu ook het mooiste vind aan mijn vak: Mensen met een tevreden en zelfverzekerd gevoel de deur uit laten gaan.

Wat doe je zelf om jouw huid te onderhouden?

Ik heb snel last van een gevoelige huid. Hierdoor kan het in de wintermaanden soms erg droog kan aanvoelen. Hydrateren en kalmeren zijn voor mijn huid belangrijke doelen. Mijn routine start hierbij met het reinigen met de advanced cleanser. Deze reiniger maakt de huid goed schoon zonder het uit te drogen. De cleanser gebruik ik 2x per dag. In de avond breng ik na het reinigen de regen ceutic aan. Deze moisturizer zorgt ervoor dat mijn huid gehydrateerd blijft. Drie keer per week gebruik ik de foamer 15 en retinol activ 0.5. Hiermee zorg ik ervoor dat dode huidcellen kunnen afschilferen en werk ik preventief op huidveroudering. In de ochtend gebruik ik de C25 en sun ceutic. De c25 bevat anti-oxidanten die ervoor zorgen dat mijn huid beschermd is tegen vrije radicalen. Vervolgens sluit ik mijn ochtend routine af met de sun ceutic. Zo ben ik dagelijks beschermd tegen de schadelijke invloeden van de zon.

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |