fbpx

Daniëlle Buitendijk

Huidtherapeut / Manager

AGB-code: 90108150
KP: 39105223388

Wie is Daniëlle?

Ik ben Daniëlle Buitendijk, huidtherapeut en werkzaam bij Huid Den Haag.

Bezig zijn met de huid is niet alleen mijn werk maar ook mijn hobby. Ik spendeer mijn vrije tijd dan ook graag aan het overbrengen van kennis, middels instagram. Daarnaast houd ik enorm van gezelligheid en ben ik daarom graag in de aanwezigheid van vrienden en familie.

Waarom ben je huidtherapeut geworden?

De drijfveer voor het starten van de opleiding huidtherapie was mijn eigen verleden met huidproblematiek. Ik heb vroeger erg last gehad van eczeem, waardoor ik vaak naar het ziekenhuis moest. Middels intensieve eczeem therapieën kreeg ik mijn huidaandoening onder controle. Dit heeft mij geïnspireerd om andere mensen te helpen met huidproblematiek.

Wat doe je zelf om jouw huid te onderhouden?

Doordat eczeem een chronische huidaandoening is en het op dit moment vooral tot uiting komt rondom mijn mond en hals, ben ik nog steeds wekelijks bezig met het onderdrukken van de klachten. Hiervoor heb ik dan ook een zalf op recept van de dermatoloog. Verder probeer ik de rest van mijn huid sterker en gezonder te maken middels zuren, antioxidanten en hydratanten. Het regime wat ik nu gebruik heeft mijn huid niet alleen mooier maar ook weerbaarder gemaakt. Ik gebruik in de ochtend de advanced cleanser, C25, Regen ceutic en Sun ceutic. In de avond gebruik ik de Foamer15, Retinol 0.5 en soms de light ceutic en Regen ceutic. Verder onderga ik eens in de 6 weken een peeling met amandelzuur, omdat dit ontstekingsremmend is en toch zorgt voor een milde exfoliatie. Daarnaast laat ik sporadisch wel eens wat vaatjes in het gezicht laseren.

Huid logo
Huid ervaringen

📞 010 340 08 58
✉️ rotterdam@huid.com
📍 Plan jouw route

Huid Den Haag

📞 070 239 00 93
✉️ denhaag@huid.com
📍 Plan jouw route

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
kwaliteitsregister paramedici

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Contact