fbpx

''De huid vind ik een super interessant orgaan maar weet ook door mijn eigen ervaringen met acne en eczeem dat de huid ook voor ongemakken kan zorgen.''


Na mijn jaren werkervaring als allround schoonheidsspecialiste vond ik het een mooie stap om een nieuwe ontwikkeling door te maken. In eerste instantie door de basis- en vervolgopleiding medisch schoonheidsspecialist dermatologie te volgen. Hier heb ik kennisgemaakt met de meer medische kant van het vak. Deze opleiding heeft mij ertoe gebracht dat ik nog verder wilde studeren in mijn vak.
In 2023 ben ik verhuisd naar Den Haag om te gaan studeren aan de Haagse Hogeschool met als doel om huidtherapeut te worden.
Ik ben ontzettend leergierig en kan mijn enthousiasme goed kwijt in mijn vak. De huid vind ik een super interessant orgaan maar weet ook door mijn eigen ervaringen met acne en eczeem dat de huid ook voor ongemakken kan zorgen. Ik heb daarom mijn vak er van gemaakt om mensen letterlijk lekkerder in hun vel te laten zitten. Bij HUID werk ik als receptioniste Ên kan je mij ook tegen komen bij HUID & MEER.

- Charlotte

Huid logo
Huid ervaringen

📞 010 340 08 58
✉ī¸ rotterdam@huid.com
📍 Plan jouw route

Huid Den Haag

📞 070 239 00 93
✉ī¸ denhaag@huid.com
📍 Plan jouw route

Aangesloten bij

kwaliteitsregister paramedici

Š 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Contact