fbpx

Schoonheidsbehandelingen

Combineer ontspannen en het onderhouden van je huid in onze eigen beautysalon: HUID & Meer!

Geniet van heerlijke ontspannende behandelingen die je huid mooi onderhouden met als extra een relax moment voor jezelf. Zonder hersteltijd kunnen deze behandelingen het hele jaar uitgevoerd worden.

Ook tussen intensieve behandelingen door wil je je huid onderhouden, verzorgen en reinigen, maar je hebt niet altijd zin in een lange hersteltijd van de huid.

Om de huid goed te reinigen, verzorgen en onderhouden hebben wij verschillende huidverbeterende schoonheidsbehandelingen ontwikkeld. Deze behandelingen zijn geschikt voor elk huidtype, zowel als onderhoud maar ook om de huid te verbeteren. Tijdens de behandelingen kan je genieten van een ontspannen sfeer zodat je echt een relax moment voor jezelf kan ervaren. De behandelingen hebben geen hersteltijd zodat je deze elk moment van het jaar kan ondergaan.

Maak kennis met ons vakkundige team

De huid is het grootse orgaan en heeft hierdoor specifieke zorg nodig. Deze zorg wordt bij Huid uitsluitend uitgevoerd door vakkundige huidtherapeuten die ervaring hebben in het behandelen van verschillende huidtypes. Daarnaast zijn zij lid van het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten. Ook volgen zij regelmatig cursussen om kennis zowel te verbreden als te verdiepen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Onze schoonheidssalon HUID & MEER biedt verschillende behandelingen aan. Naast de ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen kunnen wij je ook voorzien van andere behandelingen. Denk hierbij aan wimper- en wenkbrauw behandelingen en het waxen van gezichtshaar.

De volgende behandelingen zijn mogelijk:

Huidverbeterende behandeling van 45 minuten
perfect geschikt om de huid goed te reinigen en verzorgen. De ideale behandeling om de (acne) huid te onderhouden en reinigen.
Huidverbeterende behandeling van 60 minuten
wil jij de huid verbeteren en onderhouden, maar ook genieten van een ontspannende massage of bindweefselmassage. Dan zijn de Glow & Relax facial en Anti-aging facial iets voor jou. De perfecte behandeling voor ieder huidtype.
Huidverbeterende behandeling van 75 minuten
wil jij bovenstaande behandeling inclusief een wimper en/of wenkbrauwbehandeling of het waxen van de bovenlip/kin? Dan is deze behandeling geschikt voor jou.
Wenkbrauw/wimper behandeling
er zijn verschillende wenkbrauw- en wimper behandelingen mogelijk. Denk hierbij aan het waxen van de wenkbrauwen, verven van de wimpers en wenkbrauwen en henna brows.

Wat zeggen anderen over de behandelingen?

Ervaring 1 huid en meer
Ervaring 2 huid en meer

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

De behandelingen zorgen voor een verzorgde en gereinigde huid zonder hersteltijd. Wat er verder met de huid gebeurt, is afhankelijk van de behandeling die het beste bij jouw huid past. Zo kan de focus liggen op het reinigen, een mooie glow of een anti-aging effect. Door het gebruik van de beste ingrediënten kan je niet alleen genieten van de ontspanning maar ook van het mooie resultaat van de huid.

voor en na huid en meer

Boek nu (voorlopig alleen locatie Rotterdam)!

Wanneer je niet nog weken wilt blijven zitten met het huidprobleem maak je hieronder de keuze voor resultaat:

Meest gestelde vragen

De meest gestelde vragen van onze cliënten vind je hieronder:

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Wanneer je aanvullend bent verzekerd is het vaak mogelijk dat de zorgverzekeraar de behandeling vergoed (uitsluitend bij acne). Klik hier voor een overzicht om te kijken jouw zorgverzekeraar de behandeling mogelijk vergoed.

Zijn de behandelingen geschikt voor de donkere huid?

De behandelingen voor huidverbetering zijn zeker geschikt voor de donkere huid. Onze producten zijn volledig veilig en worden aangepast aan het huidtype. Wij hebben daarnaast ruime ervaring met het behandelen van de donkere huid.

Door wie worden de schoonheidsbehandelingen uitgevoerd?

Onze schoonheidsbehandelingen worden uitgevoerd door een opgeleide schoonheidsspecialiste die diverse trainingen binnen HUID heeft gevolgd.

Mogen deze behandelingen uitgevoerd worden bij zwangerschap?

Alle gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd bij zwangerschap en het geven van borstvoeding. Voorafgaand de behandeling zal worden besproken wat de mogelijkheden zijn.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit verschilt per persoon en hangt af van de huid en het gewenste resultaat. De schoonheidsspecialiste zal voorafgaand de behandeling de huid uitgebreid analyseren en aangeven hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Ik ben onder behandeling bij de huidtherapeut, kan ik dan wel een afspraak maken voor de schoonheidsbehandelingen?

Als je onder behandeling bent bij de huidtherapeut kan je tussendoor gewoon een afspraak maken bij de schoonheidsspecialiste. Het is ook fijn om eens voor een ontspannen behandeling te komen tussendoor. Mocht je twijfelen of het kan na een intensieve behandeling overleg dan eerst even met ons.

ervaring
Meer dan 8 jaar ervaring
Uitsluitend HBO-opgeleide huidtherapeuten
Persoonlijk & Betrouwbaar
Ervaring met alle huidtypes
Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
js_loader
Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 173 recensies
js_loader

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |