Roodheid en Rosacea

Roodheid (couperose) en rosacea zijn veelvoorkomende huidaandoeningen die van invloed kunnen zijn op ons zelfvertrouwen en onze algehele huid-gezondheid. Gelukkig zijn er verschillende behandelopties beschikbaar om deze problemen aan te pakken, waaronder fruitzuurpeelings in combinatie met de LED lamp.


Wat is roodheid?
Roodheid in de huid kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder blozen, allergieën, huidaandoeningen zoals eczeem of dermatitis, en ook door huidaandoeningen zoals rosacea en couperose kunnen roodheid veroorzaken vanwege de ontstekingsreacties die in de huid optreden.

Wat is rosacea?
Rosacea is een chronische aandoening die vooral het gezicht aantast. Het wordt gekenmerkt door aanhoudende roodheid, kleine puistjes, zichtbare bloedvaten en soms een verdikte huid. Rosacea kan worden getriggerd door verschillende factoren, waaronder genetische aanleg, omgevingsfactoren zoals extreme temperaturen en zonlicht, stress, bepaalde voedingsmiddelen en irriterende cosmetica.

Wat is couperose?

Couperose wordt gekenmerkt door zichtbare verwijde bloedvaten in het gezicht, vooral op de wangen en neus. Het kan het gevolg zijn van zwakte in de vaatwanden en kan veroorzaakt worden door veroudering, genetica, blootstelling aan de zon en hormonale verandering. Couperose kan ook voorkomen als onderdeel van rosacea.

Behandelwijze

Fruitzuurpeelings zijn een effectieve manier om de huid te exfoliëren en te vernieuwen. Ze helpen de huidtextuur te verbeteren, pigmentatie te verminderen en de huidskleur egaler te maken. In combinatie met LED-light therapie kunnen fruitzuurpeelings ook roodheid verminderen en de algehele gezondheid van de huid verbeteren. LED-light therapie wordt gebruikt om de huid te kalmeren en ontstekingen te verminderen. De LED-light geven specifieke golflengten van rood licht af die de huidcellen stimuleren en helpen bij het herstelproces.

Voordelen fruitzuurpeeling met LED voor roodheid (couperose) en rosacea

vermindert de roodheid en ontstekingen
verbetert de algehele huidtextuur en teint
minimale down time en bijwerkingen


Roodheid, couperose en rosacea kunnen een uitdaging vormen, maar met de juiste behandelingen kunnen de symptomen worden verminderd en de huid gezondheid verbeterd. Fruitzuurpeelings in combinatie met LED-lamp therapie zijn effectieve en veilige opties om roodheid aan te pakken.

Ervaringsvideo

Bekijk hier de ervaringsvideo 

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |