Peelings

Een peeling is een vloeistof die tijdens een behandeling wordt gebruikt om de buitenste lagen van dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor wordt de huid gladder, frisser en stralender. Peelings kunnen helpen bij het verminderen van huidproblemen zoals acne, fijne lijntjes, rimpels, pigmentatievlekken en ongelijkmatige teint.


Het kiezen van de juiste peeling hangt af van verschillende factoren, waaronder de specifieke huidproblemen die je wilt aanpakken, je huidtype en gevoeligheid, en de mate van hersteltijd die je kunt accepteren. Het is altijd aan te raden om een professionele huidspecialist te raadplegen voordat je een peeling ondergaat, zodat je de beste behandelingsoptie voor jouw huid kunt bepalen. Bovendien is het belangrijk om na een peeling de huid goed te beschermen tegen de zon, aangezien de huid gevoeliger kan zijn voor schade door UV-straling.De werking van peelings kan variëren afhankelijk van het type peeling dat wordt gebruikt, maar over het algemeen hebben ze tot doel de huid te exfoliëren, te vernieuwen en te verbeteren. Hier is meer gedetailleerde informatie over hoe verschillende soorten peelings werken:


Soorten Peelings bij HU!D

''Een chemische peeling bevat hoog geconcentreerde fruitzuren en is daarom een intensievere behandeling voor meer diepliggende problemen. 

Ben je nog niet bekend met zuren? Kijk dan eerst naar de fruitzuurpeeling.''

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |