Fruitzuurpeeling

Verbeter de huidstructuur en krijg weer een stralende en zachte huid zonder onzuiverheden

Wanneer je last hebt van acne, vergrote poriën, verkleuringen, een vette huid of juist een doffe huid die er vermoeit uitziet kan dit een hele uitdaging zijn. Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd en wil je juist geen schadelijke injectie's (met alle gevolgen van dien).

Na jaren onderzoek hebben wij juist gekozen om dit te verhelpen op een . Dit doen wij namelijk met fruitzuren. Deze specifieke zuren (er bestaan er tientallen) gaan tot diep in de huid wat hierdoor  heeft! Bovendien verhelpt elke fruitzuur weer een individueel probleem. Zo is een behandeling met fruitzuren super effectief en geeft het voor elk probleem het gewenste resultaat.

Maak kennis met onze vakkundige huidtherapeuten

Team Huid

De huid is het grootse orgaan en heeft hierdoor specifieke zorg nodig. Deze zorg word bij Huid Rotterdam uitsluitend uitgevoerd door vakkundige huidtherapeuten met ervaring in verschillende huidtypes. Daarnaast zijn zij lid van het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten. Ook volgen zij regelmatig cursussen om hun kennis te verbreden / up to date te houden.

weet je zeker dat je in goede handen bent.Elke fruitzuur richt zich op een ander huid probleem. De volgende fruitzuurpeelings mogelijk:

Pumpkin Peel Level l/Level ll: perfect geschikt voor het behandelen van acne. Richt zich hiernaast ook op vergrote poriën en op verkleuringen die zijn ontstaan na een ontsteking of wondje. De pumpkin peel is geschikt voor ieder huidtype, maar met name de vette huid met overmatige talgproductie.
Mango Peel: de ideale opfrisser voor de huid. De peeling egaliseert de huid en herstelt overmatige pigmentatie. Hiernaast hydrateert de peeling intensief en stimuleert de aanmaak van collageen. De peeling is geschikt voor ieder huidtype, maar specifiek voor de droge huid.
Power Peptide Peel: dankzij een combinatie van hoogwaardige ingrediënten is deze peeling geschikt om alle tekenen van huidveroudering te verminderen. Glycolzuur en peptides zorgen voor de aanmaak van elastine en collageen om de huid te verstevigen, terwijl melkzuur pigmentvlekjes verminderd. De ideale anti-aging peeling!
Hibiscus peel: deze peeling verminderd effectief roodheden in de huid. Dankzij amandelzuur werkt deze peeling ontstekingsremmend en kalmerend. Plantaardig hibiscuszuur zorgt exfoliatie (vernieuwing) van de huid en een glow. Uitermate geschikt voor gevoelige huidtypes en rosacea.

Wat zeggen anderen over de fruitzuurpeeling?

ervaring acne peeling
ervaring fruitzuurpeeling malti

Of bekijk de video van Do die de Pumpkin Peel heeft gedaan...

Wat zeggen anderen over de fruitzuurpeeling?

Het resultaat wat je kunt verwachten is een huid die schoner, egaler en steviger is. Het verminderd huidproblemen en zorgt voor een gezonde gloed. De behandeling duurt ongeveer een uur en onze huidtherapeuten zullen contact met je blijven houden voor de nazorg. Het gaat immers om het eind resultaat. De peeling is er vanaf 75,- . Je ontvangt daarnaast ook nog een uitgebreide huidanalyse waar er foto's worden gemaakt van de diepere huidlagen!

Wanneer je niet nog weken wilt blijven zitten met het huidprobleem maak je hieronder de keuze voor resultaat:

Meest gestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je eventueel nog vragen hebt. De meest gestelde vragen van onze cliënten vind je hieronder:

Waar kan ik rekening mee houden voor en na een behandeling?

Omdat wij het belangrijk vinden dat je goed voorbereid bent en omdat wij optimaal resultaat willen van de behandeling(en) hebben wij voor- en nazorg formulieren ontwikkeld. Klik hier om deze te bekijken.

Is een fruitzuurpeeling pijnlijk?


Tijdens de behandeling zal de fruitzuurpeeling lichtelijk prikkelend, branderig of tintelend aanvullen. Dit verschilt per persoon hoe gevoelig dit is. Om de behandeling minder gevoelig te maken word de huid gekoeld door middel van een kleine ventilator waardoor het prikkelende gevoel afneemt.

Wat merk ik na de behandeling?

Na de behandeling zal de huid rood zijn door de extra doorbloeding. Dit zal per uur na de behandeling af nemen.

Mag ik make-up of andere cosmetica gebruiken?

Na de behandeling mag je gewoon make-up gebruiken. Let er wel op dat dit make-up is die luchtig is voor de huid en niet afsluit. Na de behandeling raden wij aan een aantal dagen geen producten te gebruiken waar (fruit)zuren in zitten ivm de herstel van de huid.

Kan ik in de zon voor of na de behandeling?

Voor de behandeling is het geen probleem. Na de behandeling is het wel belangrijk dat je erg oppast met de zon. Probeer zeker twee weken zoveel mogelijk uit de zon te blijven, dus niet zonnebaden of zonnebanken. Verder kan je natuurlijk wel gewoon buiten lopen maar bescherm de huid dan met een goede zonnebrandcrème. Het liefst factor 50.

Ga ik vervellen bij een fruitzuurpeeling?

Nee, in principe niet. Het kan voorkomen dan de huid heel oppervlakkig enkele schilfertjes krijgt. Dit zal meer aanvoelen als droogheid van de huid. Met een goede moisturizer is dit nauwelijks zichtbaar.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig

Dit verschilt per persoon en hangt af van het huidprobleem en het gewenste resultaat. De een heeft het gewenste resultaat na één behandeling en de ander na bijv. 4 behandelingen. De huidtherapeut zal voorafgaand de behandeling de huid uitgebreid analyseren en aangeven welke resultaten je kunt verwachten voor jouw huidprobleem.

Is een fruitzuurpeeling geschikt voor de donkere huid?

Een fruitzuur behandeling is zeker geschikt voor de donkere huid. Onze peelings zijn volledig veilig en worden aangepast aan het huidtype. Wij hebben daarnaast ruime ervaring met behandelen van de donkere huid.

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Wanneer je aanvullend bent verzekerd is het vaak mogelijk dat de zorgverzekeraar de behandeling vergoed (uitsluitend bij behandeling van acne). Klik hier voor een overzicht om te kijken jouw zorgverzekeraar de behandeling mogelijk vergoed


ervaring
Meer dan 8 jaar ervaring
Uitsluitend HBO-opgeleide huidtherapeuten
Persoonlijk & Betrouwbaar
Ervaring met alle huidtypes
Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
js_loader
Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 179 recensies
js_loader

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |