Kleuradvies - jane iredale

Wanneer je langdurig last hebt van roodheden, pigmentvlekken of andere oneffenheden dan kan dit heel storend zijn. Je hebt wellicht al van alles geprobeerd en wilt graag een gepaste oplossing. Het is mogelijk (vaak ook met vergoeding vanuit de zorgverzekeraar) om de huid te camoufleren met producten in jouw huidtint. Zo past er altijd een tint bij jouw huid en verdwijnen de oneffenheden d.m.v. camouflage.

Bij HU!D werken we met de camouflageproducten van jane iredale. De producten van jane iredale zijn van hoge kwaliteit en komen voort uit gezonde en zuivere ingrediënten. Zo zijn de camouflageproducten gemaakt op basis van mineralen en bevatten ze verschillende vitaminen, antioxidanten en botanische extracten. De producten bieden een mooie dekking en werken eveneens verzorgend en beschermend voor de huid. De producten van jane iredale zijn 100% dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen en chemische bewaar- en vulmiddelen zoals talk. Daarnaast probeert jane iredale milieuvervuiling zoveel mogelijk te verminderen door minder plastic te gebruiken in verpakkingen.


Echte schoonheid komt van binnenuit. De huid is als een spiegel van hoe we ons van binnen voelen." 
- Jane Iredale

Advies van onze experts.

Aan de hand van jouw hulpvraag krijg je een camouflage aangebracht die past bij jouw huid en wensen. Daarnaast ontvang je uitleg van de huidtherapeut over hoe je deze camouflage het best aan kunt brengen voor een lange termijn resultaat. De afspraak duurt ongeveer een half uur en onze huidtherapeuten zullen contact met je blijven houden voor de nazorg. Het gaat immers om het eindresultaat.

Veelgestelde vragen

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Sommige producten van jane iredale kunnen vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Het verschilt hierbij per verzekering of er recht is op een vergoeding en wat de hoogte van de vergoeding is. Check hiervoor de voorwaarden of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Kan ik deze producten aanbrengen na een behandeling?

Mocht je make-up willen aanbrengen na je behandeling, adviseren we je om vloeibare foundation aan te brengen. Poeders worden aangebracht met kwatsen, en deze kunnen bacteriën bevallen. Om het herstel van de huid te bevorderen wil je de huid zo ''steriel'' mogelijk houden. 

Hoe kan ik de juiste foundation kiezen?

Tijdens het make-up advies kiest de huidtherapeut samen met jou de juiste producten uit die bij je huid passen. De advies duurt 30 minuten. 

Is deze make-up ook geschikt voor de donkere huid?

Onze foundations zijn in meer dan 20 kleuren beschikbaar. 

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |