fbpx

Kleuradvies - jane iredale

Bij HU!D werken we met de camouflageproducten van jane iredale. De producten van jane iredale zijn van hoge kwaliteit en komen voort uit gezonde en zuivere ingrediënten. Zo zijn de camouflageproducten gemaakt op basis van mineralen en bevatten ze verschillende vitaminen, antioxidanten en botanische extracten. De producten bieden een mooie dekking en werken eveneens verzorgend en beschermend voor de huid. Dit kan een mooie (tijdelijke) oplossing bieden zolang je onder behandeling bent voor bijvoorbeeld acne klachten. Op deze manier kunnen de onzuiverheden veilig gecamoufleerd worden. Omdat de producten ingrediënten bevatten die ook verzorgd werken. Daarom staat dit merk bekend om de ‘’skincare make-up’’.


Workshops

Een privé make-up workshop is natuurlijk een fantastisch idee om samen te doen met vriendinnen, familie of collega's en het kan al vanaf 4 tot 6 deelnemers. We stemmen de datum en tijd volledig af op jullie voorkeuren en het kan zelfs buiten reguliere agenda-uren om. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring waarbij jullie niet alleen nieuwe make-upvaardigheden leren, maar ook kostbare herinneringen maken.

Klik hier voor meer informatie.

Echte schoonheid komt van binnenuit. De huid is als een spiegel van hoe we ons van binnen voelen." 
- Jane Iredale

Advies van onze experts

Of je nu op zoek bent naar een subtiele dagelijkse look of een glamoureuze avondstijl, onze deskundige visagisten staan klaar om je te begeleiden naar de perfecte look die past bij jouw unieke persoonlijkheid en stijl. Van het vinden van de juiste foundation tot het accentueren van je mooiste features, wij bieden professioneel advies en tips om jouw natuurlijke schoonheid te laten stralen.

De producten van jane iredale zijn 100% dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen en chemische bewaar- en vulmiddelen zoals talk. Daarnaast probeert jane iredale milieuvervuiling zoveel mogelijk te verminderen door minder plastic te gebruiken in verpakkingen.

Kleuradvies op maat
Aan de hand van jouw hulpvraag krijg je een camouflage aangebracht die past bij jouw huid en wensen. Daarnaast ontvang je uitleg van de huidtherapeut over hoe je deze camouflage het best aan kunt brengen voor een lange termijn resultaat. De afspraak duurt ongeveer een half uur en onze huidtherapeuten zullen contact met je blijven houden voor de nazorg. Het gaat immers om het eindresultaat.

Hoe onderscheidt de make-up van Jane Iredale zich van andere merken?

Professionele kwaliteit:
Jane Iredale's make-up wordt gewaardeerd door professionals in de beauty-industrie vanwege de hoogwaardige formules, duurzaamheid en veelzijdigheid. Het wordt vaak gebruikt door make-upartiesten in salons, spa's en op fotoshoots.
Breed assortiment:
Jane Iredale biedt een uitgebreid assortiment aan make-upproducten, waaronder foundations, concealers, blushes, oogschaduws, lipproducten en meer. Hierdoor is er voor elk huidtype, elke huidskleur en elke stijl een geschikt product te vinden.
Natuurlijke ingrediënten:
Jane Iredale gebruikt hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten in haar make-upproducten. Deze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om de huid te verzorgen en te beschermen, terwijl ze tegelijkertijd prachtige resultaten leveren.
Minerale formules:
De make-up van Jane Iredale is gebaseerd op minerale formules, wat betekent dat ze vrij zijn van synthetische chemicaliën, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Dit maakt de make-up zeer geschikt voor de gevoelige huid en zorgt voor een gezonde, stralende teint.
Huidverzorgende eigenschappen:
Naast het verfraaien van de huid, bevatten de producten van jane jredale vaak ook huidverzorgende eigenschappen. Denk hierbij aan hydraterende ingrediënten, antioxidanten en zonbescherming, die helpen bij het behouden van een gezonde en jeugdige huid.

Veelgestelde vragen

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Sommige producten van jane iredale kunnen vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Het verschilt hierbij per verzekering of er recht is op een vergoeding en wat de hoogte van de vergoeding is. Check hiervoor de voorwaarden of neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Kan ik deze producten aanbrengen na een behandeling?

Mocht je make-up willen aanbrengen na je behandeling, adviseren we je om vloeibare foundation aan te brengen. Poeders worden aangebracht met kwatsen, en deze kunnen bacteriën bevallen. Om het herstel van de huid te bevorderen wil je de huid zo ''steriel'' mogelijk houden. 

Hoe kan ik de juiste foundation kiezen?

Tijdens het make-up advies kiest de huidtherapeut samen met jou de juiste producten uit die bij je huid passen. De advies duurt 30 minuten. 

Is deze make-up ook geschikt voor de donkere huid?

Onze foundations zijn in meer dan 20 kleuren beschikbaar. 

© 2022 Huid - Alle rechten voorbehouden Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer |