Ongewenste haargroei zegt het eigenlijk al, haar wat je liever niet meer wilt hebben.

Naast ongewenste haargroei kan er ook zoiets bestaan als overmatige beharing bijvoorbeeld bij hirsutisme. Dit komt voor bij vrouwen en het kenmerkt zich eigenlijk als een mannelijk beharingspatroon bij de vrouwen bijvoorbeeld bij de kaaklijn. Ongewenste haargroei is eigenlijk per persoon verschillend wat dan voor iemand ongewenst is waarbij bijvoorbeeld bij hirsutisme gaat het eigenlijk om het ontstaan hiervan kan komen door hormonen of zelfs bepaalde reacties op medicatie.

Ongewenste haargroei kan erg goed behandeld worden door middel van een laser. Wij hebben een erg effectieve laser die erg effectief is op alle huidtype dus zowel voor de blanke huid en voor de donkere huid. De laser pakt heel effectief op het pigment in de haar, hierbij moet dus wel goed opgelet worden, dat grijze, blonde en zelfs bepaalde tinten roodhaar niet effectief gepakt kunnen worden door geen enkele laser. Voor een laser behandeling zijn er gemiddeld 6 behandelingen voor nodig.

Wil jij weten hoe wij de beharing bij jou het beste kunnen behandelen?

Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult waarin alles besproken kan worden.


Ellen de Haan
Ellen de Haan

Hi! Ik ben Ellen. Zelf ben ik vroeger begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste. Toen ik dit had afgerond zocht ik nog meer diepgang in het behandelen van de huid en wilde ik graag meer toegang hebben tot verschillende en hogere behandelmogelijkheden. Mijn keuze qua studie was dus snel gemaakt, want Huidtherapie was de perfecte stap om dit doel te bereiken. Als huidtherapeut heb je een 4-jarige HBO-opleiding gevolgd waarbij de stof verder gaat dan dat ik daarvoor heb gekregen. Als huidtherapeut vind ik het geweldig om echt een behandelplan te maken met iemand, waarbij je ook echt de verschillen gaat zien in de huid. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.