Rimpels kun je zien als tijdelijke of permanente vouw in de huid. Huidverslapping word vaak het meest zichtbaar rondom de oogleden, bij de kaaklijn of bij de hals. Al vanaf het 25e levensjaar maakt je huid geen nieuwe collagene cellen meer aan, hierbij begint dus eigenlijk al de huidveroudering en dus uiteindelijk huidverslapping. Rimpels kunnen ook zichzelf vormen door het gebruik van het mimische spieren in het gezicht. Denk hierbij aan de fronsrimpel of bij de kraaienpootjes als je gaat lachen.

Rimpels zijn wel erg goed te behandelen er zijn verschillende behandelingen mogelijk zoals peelings, microdermalasie, dermapen. Maar welke behandeling er het meest geschikt is voor iemand dat licht dus eigenlijk aan de rimpels, huidtype en wat de specifieke wensen zijn van iemand.

Wil jij weten hoe we jou huid het best kunnen verbeteren?

Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult waarin alles besproken kan worden.


Ellen de Haan
Ellen de Haan

Hi! Ik ben Ellen. Zelf ben ik vroeger begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste. Toen ik dit had afgerond zocht ik nog meer diepgang in het behandelen van de huid en wilde ik graag meer toegang hebben tot verschillende en hogere behandelmogelijkheden. Mijn keuze qua studie was dus snel gemaakt, want Huidtherapie was de perfecte stap om dit doel te bereiken. Als huidtherapeut heb je een 4-jarige HBO-opleiding gevolgd waarbij de stof verder gaat dan dat ik daarvoor heb gekregen. Als huidtherapeut vind ik het geweldig om echt een behandelplan te maken met iemand, waarbij je ook echt de verschillen gaat zien in de huid. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.