De vakantie periode is weer in volle gang. Dit betekent: lekker eten, zonnen en leuke dingen doen. De sportieve en gezonde keuzes komen na de vakantie wel weer. Maar het is eigenlijk vrij simpel om je huid toch in vorm te houden, zelfs op vakantie! Hieronder vier simpele tips om je huid in topvorm te houden op vakantie:

  1. Elke dag reinigen!

Zelf als je moe bent na een lange dag reizen of een vermoeiende dag op het strand. Reinigen is en blijft de basis!

  1. Behandel acne, rosacea en pigmentvlekken naar behoren

Juist als je een extra tere huid hebt moet je ervoor zorgen dat je de juiste producten blijft gebruiken!

  1. Zonnebrand, zonnebrand, zonnebrand!

Dit is waarschijnlijk het allerbelangrijkste. Zorg er ook voor dat je het meerdere keren per dag opsmeert!

  1. Scrubben

Scrub je huid twee keer per week, zelfs als je op vakantie bent! Juist doordat je waarschijnlijk veel buiten bent heeft je huid extra zorg nodig. Vergeet dus niet te scrubben.
Voordat je op vakantie gaat is het slim om een afspraak met je schoonheidsspecialiste of huidtherapeut te maken voor de laatste check! En de allerbelangrijkste tip is natuurlijk: genieten!


Ellen de Haan
Ellen de Haan

Hi! Ik ben Ellen. Zelf ben ik vroeger begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste. Toen ik dit had afgerond zocht ik nog meer diepgang in het behandelen van de huid en wilde ik graag meer toegang hebben tot verschillende en hogere behandelmogelijkheden. Mijn keuze qua studie was dus snel gemaakt, want Huidtherapie was de perfecte stap om dit doel te bereiken. Als huidtherapeut heb je een 4-jarige HBO-opleiding gevolgd waarbij de stof verder gaat dan dat ik daarvoor heb gekregen. Als huidtherapeut vind ik het geweldig om echt een behandelplan te maken met iemand, waarbij je ook echt de verschillen gaat zien in de huid. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.