Een fruitzuurpeeling of chemische peeling. Hoe werkt dat eigenlijk? Ik was een tijd geleden model zelf model (normaal doe ik de behandelingen als huidtherapeute). Ik heb van het verloop van mijn huidherstel een video dagboek bijgehouden. Hieronder zie je de video’s vanaf dag 2.

Dag 2 na de peelings

Het vervellen is begonnen en de nieuwe, frisse huid komt eraan! Als toevoeging op de velletjes: nooit hieraan trekken. Gebruik dan de tip die ik in het filmpje geef.

Dag 3 na de peelings

Huiddagboek dag 3 na de peelings. Altijd overdag de Lycogel gebruiken met SPF 30. De nieuwe huid is kwetsbaar en nog niet met invloeden van buitenaf in contact geweest.

Dag 4 na de peelings

Huiddagboek dag 4. Ergste dagen achter de rug! Nieuwe huid voelt erg zacht en is fijner qua structuur

Dag 5 na de peelings

Huiddagboek dag 5. Peelings een goede opfrisser voor de huid!

Stel een vraag of plan een kennismaking!

Ga direct naar http://www.huidrotterdam.nl/huidanalyse voor meer informatie en een vrijblijvend consult.


Ellen de Haan
Ellen de Haan

Hi! Ik ben Ellen. Zelf ben ik vroeger begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste. Toen ik dit had afgerond zocht ik nog meer diepgang in het behandelen van de huid en wilde ik graag meer toegang hebben tot verschillende en hogere behandelmogelijkheden. Mijn keuze qua studie was dus snel gemaakt, want Huidtherapie was de perfecte stap om dit doel te bereiken. Als huidtherapeut heb je een 4-jarige HBO-opleiding gevolgd waarbij de stof verder gaat dan dat ik daarvoor heb gekregen. Als huidtherapeut vind ik het geweldig om echt een behandelplan te maken met iemand, waarbij je ook echt de verschillen gaat zien in de huid. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.