Ik ben hier met Iris van Dalton Medical. Dalton Medical levert diverse lasers waaronder onze nieuwe laser. Ik had voor haar een vraag. Als iemand op internet zoekt naar bijvoorbeeld laserontharingsbehandeling, dan zie je vaak voor dezelfde soort behandeling diverse prijzen staan. Hoe is dat prijsverschil te verklaren?

“Er zijn natuurlijk veel verschillende klinieken, die werken allemaal met een eigen prijs. Naast dat er veel klinieken zijn, zijn er ook heel veel verschillende systemen waarmee je kan ontharen bijvoorbeeld. Je hebt IPL en laser, daar zit al een groot verschil tussen, want IPL is iets minder krachtig als laser. Wat je daaraan ziet is dat mensen meer behandelingen nodig hebben.

Daarnaast heb je ook in de laser wereld veel verschillende systemen bijvoorbeeld Alexandrite of een diode laser, ook daar zit veel verschil in. De laser waarmee jij straks gaat werken is de Gentle Max Pro, dat is een High Power Alexandrite. Gemiddeld zijn mensen na 4 tot 6 behandelingen haar vrij en het is een vrij snelle behandeling. Daardoor zie je dat je minder behandelingen nodig hebt en daardoor zijn er minder kosten.”


Ellen de Haan
Ellen de Haan

Hi! Ik ben Ellen. Zelf ben ik vroeger begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste. Toen ik dit had afgerond zocht ik nog meer diepgang in het behandelen van de huid en wilde ik graag meer toegang hebben tot verschillende en hogere behandelmogelijkheden. Mijn keuze qua studie was dus snel gemaakt, want Huidtherapie was de perfecte stap om dit doel te bereiken. Als huidtherapeut heb je een 4-jarige HBO-opleiding gevolgd waarbij de stof verder gaat dan dat ik daarvoor heb gekregen. Als huidtherapeut vind ik het geweldig om echt een behandelplan te maken met iemand, waarbij je ook echt de verschillen gaat zien in de huid. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.