Het antwoord hierop is nee. Een vettere crème is dikker qua structuur en kan dus minder goed in de huid trekken. Aan de oppervlakte zal het wel lekker aanvoelen maar in de huid doet het eigenlijk vrij weinig. Wanneer je de huid echt goed wilt hydrateren, kun je het best een serum gebruiken die daarvoor geschikt is. Wij werken zelf met de producten van Dermaquest. Het Essential B5 Hydrating serum is heel fijn voor de droge huid. Een serum heeft namelijk een kleine molecuul wat beter kan intrekken in de huid, waardoor dit op termijn meer helpt tegen de droge huid.

Wil je weten welke producten het beste geschikt zijn voor jouw huid? Maak een afspraak voor een gratis huidanalyse bij ons! Stuur ons een berichtje voor meer informatie.

 


Ellen de Haan
Ellen de Haan

Hi! Ik ben Ellen. Zelf ben ik vroeger begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste. Toen ik dit had afgerond zocht ik nog meer diepgang in het behandelen van de huid en wilde ik graag meer toegang hebben tot verschillende en hogere behandelmogelijkheden. Mijn keuze qua studie was dus snel gemaakt, want Huidtherapie was de perfecte stap om dit doel te bereiken. Als huidtherapeut heb je een 4-jarige HBO-opleiding gevolgd waarbij de stof verder gaat dan dat ik daarvoor heb gekregen. Als huidtherapeut vind ik het geweldig om echt een behandelplan te maken met iemand, waarbij je ook echt de verschillen gaat zien in de huid. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.