Het goed aanbrengen van make-up kan voor veel mensen een uitdaging zijn. Je kunt dit jezelf echter veel makkelijker maken door te investeren in goed gereedschap; in dit geval make-up kwasten. Goede make-up kwasten zijn best wel een investering, maar wanneer je deze goed verzorgt kunnen ze zo tientallen jaren meegaan!

Er zijn verschillende make-up kwasten op de markt. Zo zijn er kwasten met echt haar en met synthetisch haar. De kwasten met synthetisch haar worden vaak gebruikt voor vloeibare substanties zoals vloeibare foundations. Kwasten met echt haar zijn enorm geschikt voor het mooi aanbrengen van make-up op basis van poeder en blijven vaak langer mooi. Het reinigen van de kwasten kun je doen met een brush cleaner. Een paar spraytjes op een tissue en je haalt de kwast eroverheen. Zo heb je iedere keer een zo goed als nieuwe kwast die het werk voor jou zoveel mooier maakt!


Ellen de Haan
Ellen de Haan

Hi! Ik ben Ellen. Zelf ben ik vroeger begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste. Toen ik dit had afgerond zocht ik nog meer diepgang in het behandelen van de huid en wilde ik graag meer toegang hebben tot verschillende en hogere behandelmogelijkheden. Mijn keuze qua studie was dus snel gemaakt, want Huidtherapie was de perfecte stap om dit doel te bereiken. Als huidtherapeut heb je een 4-jarige HBO-opleiding gevolgd waarbij de stof verder gaat dan dat ik daarvoor heb gekregen. Als huidtherapeut vind ik het geweldig om echt een behandelplan te maken met iemand, waarbij je ook echt de verschillen gaat zien in de huid. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.