Wist je dat je de huid om de twee uur moet insmeren om je optimaal tegen de zon te beschermen?

Ook in Nederland is de straling in de zomer een stuk sterker dan de rest van het jaar. Smeer je daarom om de twee uur in, om je optimaal te kunnen beschermen. Tussen 11 uur en 15 uur is zon op zijn sterkst, let daarom tussen die uren extra goed op met de zon ingaan.
Naast dat het insmeren met een SPF belangrijk is om je huid te beschermen tegen verbranding is het ook belangrijk om het huidverouderingsproces tegen te gaan.

Wil je niet constant om de twee uur met een crème je gezicht insmeren? Dan hebben we een mooi alternatief! De sunday brush is een SPF in een poedervorm. Op deze manier kan je de huid makkelijk tussendoor bijwerken en laat het geen vette waas achter op je gezicht. Ook is deze poedervorm makkelijk te gebruiken over je make-up heen.

Wil je advies in een zonbescherming die past bij jouw huidtype? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.


Ellen de Haan
Ellen de Haan

Hi! Ik ben Ellen. Zelf ben ik vroeger begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste. Toen ik dit had afgerond zocht ik nog meer diepgang in het behandelen van de huid en wilde ik graag meer toegang hebben tot verschillende en hogere behandelmogelijkheden. Mijn keuze qua studie was dus snel gemaakt, want Huidtherapie was de perfecte stap om dit doel te bereiken. Als huidtherapeut heb je een 4-jarige HBO-opleiding gevolgd waarbij de stof verder gaat dan dat ik daarvoor heb gekregen. Als huidtherapeut vind ik het geweldig om echt een behandelplan te maken met iemand, waarbij je ook echt de verschillen gaat zien in de huid. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.